x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Mmmmm. Pachetul M. Ne-am dat cu un X5 cu AND sportiv

Mmmmm. Pachetul M. Ne-am dat cu un X5 cu AND sportiv

05 Iul 2012   •   20:06
Mmmmm. Pachetul M. Ne-am dat cu un X5 cu AND sportiv

Daca nu esti multumit (si in acest caz sincerc cred ca ai o problema si este cazul sa ceri ajutor specializat), deci daca nu esti multumit cu un BMW "de serie' totdeauna exista pachetul M Sport. Asa ca atunci cand ni s-a fluturat - vorba vine "fluturat' pentru ca e ditamai tancul – cand ni s-a fluturat un X5 prin fata ochilor, cu promisiunea ca va avea pachetul M, am zis fara urma de scapare, ca in fata ofiterului starii civile: "Da!'

X5-ul nu apeleaza prea mult nici la imaginatia designerilor – care nu au schimbat prea multe lucruri in ultimii ani – nici la cea a potentialilor cumparatori. Si nici nu trebuie. Cei care au "calarit' vreodata asa ceva stiu de ce. X5 este o marca inregistrata in sine.

Frumusete bavareza.
Pachetul M Sport face ca X5 sa arate si mai bine. Apesi telecomanda, deschizi usa. Unii dintre noi au acasa, in fata usii, presul pe care scrie "Wellcome'. Noi nu am vazut decat sigla "M'. Inseamna acelasi lucru. In cazul de fata "M' s-ar mai traduce prin vopseluri speciale, jante uriase, de 19, ornamente interioare si exterioare, padele pe volan, scaune reglabile electric cu memorie. Toate in minim 6.500 de euro.
Si pentru ca vorbim de bani, modelul testat, un xDrive40d are pretul de pornire la circa 64.000 de euro. Cu optionale (pachet M, Head Up Display, Internet, Sistem de asistenta la parcare, Camere laterale de luat vederi, Navigatie, etc) cresti pretul masinii cu 50%. Ooops!

Noi am testat:
● Motorizare: 3.0L/306CP
● Cutie: automata, 8 trepte
● Viteza maxima: 236 kmh
● Acceleratie 0-100kmh: 6,6s
● Consum: 7,5/8,8/6,8

×