x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Mobilier pentru camera de zi

Mobilier pentru camera de zi

03 Noi 2007   •   00:00

Săptămăna trecută a fost inaugurat in Romănia, de compania de mobilier de lux Class, primul Showroom Natuzzi. Situat pe Bdul Unirii, in centrul Bucureştiului, acesta prezintă 350 de produse pe o suprafaţă de 1.200 mp, distribuită pe două niveluri.

Primul magazin Natuzzi din Romănia


Săptămăna trecută a fost inaugurat in Romănia, de compania de mobilier de lux Class, primul Showroom Natuzzi. Situat pe Bdul Unirii, in centrul Bucureştiului, acesta prezintă 350 de produse pe o suprafaţă de 1.200 mp, distribuită pe două niveluri. Printre produsele expuse se numără canapele, fotolii, canapele extensibile şi o selecţie impresionantă de tipuri de fibre şi de piele. Produsele răspund unor nevoi şi consumatori diferiţi, prin cele peste două milioane de combinaţii de stil, materiale şi funcţii:

Natuzzi se adresează segmentelor mediu şi premium de consumatori care caută produse "Made in Italy" recunoscute ca fiind caracterizate de design, stil, funcţionalitate.

Italsofa - linie de produse creată in 2001 - proiectată pentru segmentul comercial al pieţei.

Istoric

Grupul Natuzzi a fost infiinţat in 1959 de Pasquale Natuzzi, preşedintele grupului. Natuzzi este cea mai mare companie italiană de mobilă, cu o cifră de afaceri de 735 de milioane de euro in 2006, lider mondial in tapiţeriile din piele, deţinănd o cotă de piaţă de 8%. In 1993. Producţia este integrată vertical prin şapte fabrici in Italia şi alte cinci in lume. De menţionat este faptul că, dintre acestea cinci, una este in Romănia, celelalte fiind repartizate astfel: două in China, două in Brazilia.

Showroom inedit de baterii pentru baie şi bucătărie

La opt ani de la intrarea pe piaţa din Romănia, firma germană producătoare de baterii de baie şi bucătărie Kludi a inaugurat in cursul săptămănii trecute in Bucureşti, pe Bdul Libertăţii la nr. 10, primul său showroom, KLUDIstudio.

Lansat sub un concept unic pentru Romănia, acesta propune un spaţiu dedicat in primul rănd arhitecţilor şi designerilor, adăugănd schemei clasice a unui showroom căteva zone insolite de comunicare. Astfel, publicului larg, amatorilor de design interior şi specialiştilor deopotrivă le este dedicat un spaţiu-lounge de discuţii şi lucru, o cameră de studiu cu o colecţie vastă de cărţi şi cataloage de arhitectură, spaţiul expoziţional şi, in premieră in Romănia, baia Swarovski. Designul showroom-ului a fost conceput de Studio Kim Bucşa Diaconu, din partea căruia la evenimentul de inaugurare a fost prezent arhitectul Kim Attila, căştigător al Premiului Dupont a Bienalei de Arhitectură Bucureşti in 2006.

×