x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul News: Prâslea a lu’ Chevrolet

News: Prâslea a lu’ Chevrolet

de Sebastian S. Eduard    |    19 Mar 2010   •   00:00
News: Prâslea a lu’ Chevrolet

Chevrolet a lansat săptămâna trecută cel mai mic model din gama sa. Noul Spark vine cu schimbări radicale faţă de precedentul şi cu câteva surprize, cum ar fi motorizări 1.0 şi 1.2 EURO 5 (în consecinţă, taxă de poluare zero) şi variantă de bază cu ABS, servo şi 6 airbag-uri. Noua maşină se datorează în special publicului tânăr şi activ din mediul urban.

Noul autovehicul mini creat de Chevrolet reprezintă un nou început, un autovehicul care contrazice judecata populară conform căreia autovehiculele de mici dimensiuni sunt fie la modă, fie practice, fie de calitate premium, fie cu un raport bun calitate/preţ. Chevrolet Spark schimbă aceste reguli. Este locul în care plăcerea de a conduce şi stilul se îmbină armonios cu funcţionalitatea. Are un aspect stilat şi oferă cele mai noi funcţii de divertisment la bordul autovehiculului, fiind în acelaşi timp extrem de practic, având un consum redus de carburant şi un nivel scăzut de emisii poluante. Mai mult decât atât, prezintă un raport excelent calitate/preţ.

Oferta de lansare include două motoare, ambele unităţi pe benzină cu o cilindree de 1,0, respectiv 1,2 litri. Continuând cu cifrele, Spark are un consum de carburant de numai 5,1 litri/100 km şi un nivel al emisiilor de CO2 de 119 g/km.

×
Subiecte în articol: auto