x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Parteneriat între Renault România şi Allianz Ţiriac

Parteneriat între Renault România şi Allianz Ţiriac

de Dragos Stoica    |    25 Feb 2010   •   00:00

Grupul Renault România a încheiat un parteneriat strategic cu Allianz Ţiriac pentru mărcile sale - Dacia, Renault şi Nissan. Finalizat în luna februarie, acordul dintre societăţile Automobile Dacia, Renault-Nissan şi Allianz va îmbunătăţi comunicarea dintre reparatorii agreaţi ai celor trei mărci şi asigurator, oferind servicii mai prompte pentru clienţi.

Înţelegerea este valabilă atât pentru asigurările de răspundere civilă auto obligatorii RCA, cât şi pentru asigurările facultative pentru avarii de tip CASCO. Beneficiile directe pentru clienţi sunt reducerea timpului de aşteptare pentru tratarea dosarului de daună şi scurtarea perioadei de imobilizare a vehiculului pe durata reparaţiei.

Acest tip de colaborare strategică se poate realiza la nivelul fiecărui reparator din reţeaua agreată Dacia-Renault-Nissan care doreşte încheierea unui acord în acest sens. Grupul Renault România deţine la ora actuală cea mai extinsă reţea de service-uri la nivel naţional - 89 de unităţi Dacia, 49 de unităţi Renault şi 24 de unităţi Nissan.

×
Subiecte în articol: auto