x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Pauză de cafea

Pauză de cafea

de Carmen Dragan    |    29 Oct 2008   •   00:00

Ce a însemnat Bucharest Food Festival? Cel mai mare show gastronomic din România, 80 de expozanţi din domeniul alimentar, 25 de restaurante, concursuri culinare, cursuri de gătit bucătărie chinezească, italiană, indiană, ungurească, germană şi, nu în ultimul rând, românească, recorduri gastronomice naţionale – cel mai lung tort şi cel mai lung muşchi împletit – concerte Mircea Baniciu, Ducu Bertzi, Nicu Alifantis, Mircea Vintilă.



Aşa veţi răspunde dacă aţi participat la festival sau dacă aţi citit paginile revistei noastre. Ei bine, pentru mine a însemnat mult mai mult. Participarea Jurnalului de bucătărie la acest festival m-a determinat să îmi dau seama că fac parte dintr-o adevărată echipă, cu oameni care se implică din tot sufletul şi care sunt adevăraţi profesionişti. Am demonstrat că ne pricepem nu numai la scris, dar şi la preparat sărmăluţe, ciorbă şi plăcinte după reţete 100% româneşti, pe care le-am oferit celor prezenţi la workshopul “Există sau nu bucătărie tradiţională românească?”. I-am aplaudat pe colaboratorii şi invitaţii noştri care au participat la această întâlnire şi am fost mândră când o colegă a participat la Cupa presei la gătit clătite. Suntem o echipă! Cu caracter.

×
Subiecte în articol: pauza de cafea