x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Radiatoare electro-ceramice cu polarizare

Radiatoare electro-ceramice cu polarizare

04 Ian 2007   •   00:00
AFLA CE E NOU
Un flux de radiatii orizontale care incalzeste mai intai persoanele si obiectele pe care le intalneste in incapere si in final urca la tavan.

Pentru ca suntem in plina iarna, ne-am gandit ca prezentarea unei solutii eficiente pentru incalzirea spatiului personal este binevenita. Aparatul pe care vi-l propunem este un produs brevetat, se numeste radiator electro-ceramic si are la baza un principiu aparte, ce ii confera o eficienta sporita. Respectiv, principiul transformarii energiei electrice in energie termica prin dublu efect si anume efectul incalzirii directe a unui fir rezistiv si efectul reflexiilor multiple ce realizeaza polarizarea radiatiilor termice.

Tradus in termeni de utilitate in functiune, efectul acestuia este acela ca emite un flux de radiatii orizontale care incalzeste mai intai persoanele si obiectele pe care le intalneste in incapere si in final urca la tavan, astfel incat variatia maxima de temperatura din intreaga incapere este mai mica de 2Ă°C. Distributia de caldura este, asadar, in mare masura uniforma.

CONSUMA PUTIN!

Exploatarea acestui aparat a demonstrat ca pentru un apartament cu trei camere, avand o suprafata de 75 mp, s-a inregistrat un consum mediu lunar de cca 450-750 kwh. In plus, aceste radiatoare se integreaza frumos intr-un ambient datorita placii ceramice ce-i acopera fata, placa ce poate fi aleasa in diferite culori si texturi, in concordanta cu restul elementelor.

Mai multe informatii despre aceste sisteme puteti obtine de la firma care le produce, Zess Electronic SRL din Mangalia, la numarul de telefon: 0241/753077 sau de pe site-ul http://www.zess-online.com .

×
Subiecte în articol: arhiva jurnalul