x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Range Rover Evoque by Victoria Beckham: Uite cum arată maşina creată de fosta Spice Girl (VIDEO)

Range Rover Evoque by Victoria Beckham: Uite cum arată maşina creată de fosta Spice Girl (VIDEO)

23 Apr 2012   •   12:24
Range Rover Evoque by Victoria Beckham: Uite cum arată maşina creată de fosta Spice Girl (VIDEO)

Victoria Beckham a a creat si lansat un nou model de Range Rover Evoque, editie limitata, care costa nu mai putin de 80.000 de lire sterline. Masina a fost prezentata in exclusivitate in Beijing, sambata seara, la show-room-ul Auto.

"A fost o onoare sa colaborez cu Land Rover. Am vrut sa creez o masina pe care sa vreau sa o conduc si pe care David ar vrea s-o conduca. Am vrut o masina care sa reflecteze personalitatea mea. Sunt foarte mandra de aceasta masina. Suntem foarte mandri de cei care conduc Range Rover si respectam brandul si istoria sa", a declarat fosta Spice Girl, potrivit Daily Mail.

Prezentarea SUV-ului a avut loc in cadrul show-room-ul Auto din Beijing, la Cafa Art Museum, printre invitati numarandu-se ambasadorul britanic in China, Sebastian Wood si sotia sa Sirinat si directorul companiei de management la care aceasta lucreaza, Simon Fuller.

Proiectul a durat doi ani, Victoria fiind solicitata sa creeze aceasta editie speciala in 2010, la lansarea modelului original.

Reprezentantii Land Rover au declarat ca numele Beckham este un "brand" important in toata lumea si, mai ales, pe pietele infloritoare din China, India, Rusia si Brazilia.

Luxoasele masini sunt in numar de 200, astfel ca nu toata lumea va avea ocazia sa se bucure de masinile create de talentata sotie a fotbalistului David Beckham.

"Am condus intotdeauna un Range Rover, pentru mine este simbolul calitatii si al luxului. Cand am inceput sa lucrez cu echipa, am facut cercetari, m-am uitat la iahturi, avioane de lux si masini clasice", a mai spus Victoria la lansarea de la Beijing.

"Vreau ca toti cei care intra in aceasta masina sa se simta speciali, in lux si calitate. Este o masina clasica, cu un aer contemporan", a mai spus Posh.

×