x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Renault Duster şi-a schimbat faţa pentru America de Sud.

Renault Duster şi-a schimbat faţa pentru America de Sud.

17 Iun 2011   •   10:52
Renault Duster şi-a schimbat faţa pentru America de Sud.

Renault a anuntat ca versiunea sud-americana a modelului Duster va avea un design nou si un interior redesenat. Asta inseamna ca SUV-ul autohton are incepand de astazi trei "fete", in functie de piata unde este comercializat: Europa, Orientul Mijlociu si America de Sud.

Filiala sud-americana a constructorului francez a dezvaluit primele fotografii cu versiunea destinata pietelor din Argentina si Brazilia, care va fi lansata oficial astazi in cadrul Salonului Auto de la Buenos Aires.

Desenat la centrul de design din Sao Paulo, modelul se diferentiaza de varianta romaneasca printr-o parte frontala complet noua, cu o grila cu trei bare orizontale cromate si imensul logo Renault, si cu un spate care se distinge printr-o banda cromata pe care este embosat numele masinii. In plus, clientii sud-americani pot comanda jante din aliaj de culoare cenusiu inchis.

Interiorul este, conform comunicatului de presa, unul "imbunatatit" in ceea ce priveste materialele folosite si finisarile. De asemenea, bordul a fost complet schimbat comparativ cu cel de pe versiunea europeana.

Renault Duster va fi oferit in America de Sud cu doua motorizari, ambele avand capacitatea de a functiona pe baza de combustibili alternativi, care sunt la mare cautare in Brazilia: 1.6 16v si 2.0 16v. Prima versiune poate fi cuplata optional si la o cutie automata, iar cea de 2,0 litri poate fi comandata impreuna cu sistemul de tractiune integrala.

Renault Duster va fi produs la fabrica din Curitiba (Brazilia) si va fi lansat pe piata in America de Sud in toamna acestui an. Din luna mai 2012 va incepe productia la fabrica din Medelin, Columbia.

×
Subiecte în articol: dacia duster duster renault duster