x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Sărbători cu Florin Piersic

Sărbători cu Florin Piersic

21 Dec 2007   •   00:00

Pentru că in anul 2007, cuvintele de ordine au fost "Referendum" şi "alegeri europarlamentare", TVR 1 a avut ideea de a pune bazele unui nou scrutin: alegerea lui Moş Crăciun 2007.

Pentru că in anul 2007, cuvintele de ordine au fost "Referendum" şi "alegeri europarlamentare", TVR 1 a avut ideea de a pune bazele unui nou scrutin: alegerea lui Moş Crăciun 2007. Aşa incăt in seara de Ajun, de la 20:10, veţi asista la o competiţie care va avea ca miză "oficială" desemnarea unui Moş pe gustul telespectatorilor. Emisiunea va fi centrată pe eforturile celor doi prezentatori - Leonard Miron, Gianina Corondan - , numiţi şi "purtătorii de cuvănt" ai Moşilor, care vor incerca să convingă audienţa din platou să voteze pentru propriul Moş Crăciun. Invitaţii emisiunii sunt unul şi unul: George Alexandru, Celia, Horaţiu Mălăele, Răzvan Mazilu şi Monica Petrică, Damian Brothers, Viţa de Vie, Marius Florea Vizante, Crina Matei şi Daniela Nane, VH2, Monica Anghel şi Gyuri Pascu, Aura Urziceanu, Marius Mihalache, Angela Similea şi Ovidiu Komornic, Benone Sinulescu şi Millenium.

NE VEDEM LA TVR. Emisiunea prezentată de Marina Almăşan va avea, la răndul ei, trei ediţii speciale, in Ajun, in ziua de Crăciun, dar şi la 26 decembrie. In seara Crăciunului, de la ora 20:10, Iuliana Tudor este gazda unei ediţii speciale, cu un invitat care face căt trei. Iuliana vă aşteaptă la o ediţie specială "O dată-n viaţă", care il are ca protagonist pe Florin Piersic. Il veţi vedea concurănd in triplă ipostază, pe olteanul, moldoveanul şi ardeleanul Florin Piersic intr-o competiţie pe cinste. O seară cu totul specială, in care invitaţi de seamă, prieteni de-o viaţă şi susţinători ai marelui actor vă oferă un spectacol de folclor, de dans şi umor. Alături de ei se va afla, ca in fiecare ediţie, Doru Octavian Dumitru, cu un nou moment umoristic.

Filme speciale

In seara de Ajun, TVR 1 ne ademeneşte de la ora 22:10 cu "Jurnalul lui Bridget Jones", in care protagonişti sunt Renee Zellweger, Colin Firth şi Hugh Grant. Iar de Crăciun (21:45) aflăm care este "Blestemul Perlei Negre", alături de "Piraţii din Caraibe". Miercuri seară, de la ora 20:10, descoperim povestea lui Frank T. Hopkins. El este invitat de un şeic să participe, alături de calul său Hidalgo, la o cursă "a soarelui şi-a morţii", prin deşertul incins, supranumit Oceanul de Foc. Pentru Frank, această cursă devine curănd o cursă a supravieţuirii.

×
Subiecte în articol: special craciun