x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Şezlong în apă

Şezlong în apă

de Otilia Vintilă-Bolchiş    |    06 Noi 2008   •   00:00

Cu 200 de ani în urmă poetul german Goethe găsea o relaţie intimă între om şi apă, pe care o descria astfel: "sufletul omului este precum apa".
Relaţia intimă, dar la nivel de interacţiune fizică, dintre om şi apă precum şi rezultatul său, sunt cele ce au stat la baza elaborării de către compania Hoesch a conceptului ce face subiectul acestui material.



O legătură în care apa împreună cu alte câteva elemente contribuie la asigurarea stării de bine, de relaxare a omului.
O suprafaţă ergonomică şi comfortabilă pe care să te întinzi, lumină şi apă, plus curenţi de aer pentru masaj, este tot ce poate fi mai bine pentru relaxarea totală. Toate aceste ingrediente alcătuiesc un nou concept din categoria soluţii de relaxare pentru zona băii, lansat de curând de compania Hoesch. Vorbim despre Hoesch Water Lounge.

PARTICULARITĂŢI
Produsul despre care vorbim îţi oferă ocazia să stai liniştit, întins pe un chaise şezlong confortabil, acoperit de apă, într-un cub de sticlă perfect transparent. O masă pivotantă integrată la acest, să-l numim sistem, asigură o suprafaţă pe care să aşezi cărţile sau revistele cele mai interesante alături de o băutură răcoritoare. Lampa pentru citit, care este ataşată la masă, este controlată de o telecomandă care controlează în acelaşi timp şi apa ce pătrunde în incinta cubului. Lampa poate să se rotească aşa încât lumina să fie aţintită oriunde se vrea pe suprafaţa chaise şezlongului.


Un produs tentant

Conceptul este atractiv într-adevăr şi este de ajuns pentru asta să vă gândiţi la senzaţia pe care aţi avea-o dacă aţi sta întins pe un şezlong acoperit de apă, mângâiat de curenţii pentru masaj, în timp ce ochii şi mintea parcurg o lectură interesantă! Binecunoscuta formulă a căzilor care "nu arată" corpul scufundat în apa din ele, este cu totul şi cu totul depăşită în acest caz pentru că transparenţa este totală.

×