x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Steaua - Sevilla

Steaua - Sevilla

02 Noi 2007   •   00:00

Trei partide a disputat Steaua impotriva Sevillei, fără a reuşi să căştige vreuna. Urmează incă o intălnire, in Ghencea, şi probabil incă o infrăngere va fi trecută in contul echipei antrenate de Massimo Pedrazzini.

Trei partide a disputat Steaua impotriva Sevillei, fără a reuşi să căştige vreuna. Urmează incă o intălnire, in Ghencea, şi probabil incă o infrăngere va fi trecută in contul echipei antrenate de Massimo Pedrazzini. Insă, pănă la urmă, aproape că nu mai contează ce fac Dico&Co. miercuri. Pentru că numai două formaţii pot merge in optimile Champions League, iar acestea sunt Arsenal, probabil din postura de lider al grupei H, şi, bineinţeles, Sevilla. Tocmai de aceea, pentru stelişti mai importantă va fi partida impotriva Slaviei Praga. De rezultatul final al acestei intălniri depinde prezenţa in primăvara europeană a "roş-albaştrilor".

DIFERENŢE. E adevărat, Cupa UEFA n-are calitatea, stălucirea şi nici banii din Liga Campionilor, dar şi pretenţiile sunt, de asemenea, mai mici. Dacă o finalistă sau chiar o căştigătoare a trofeului ar proveni din Romănia, n-ar fi chiar de neimaginat, o prezenţă a unei echipe de la noi in fazele superioare ale UCL este o himeră. Pentru formaţiile din Romănia, Champions League se dovedeşte a fi o pălărie mult, mult prea mare. Oricăt de tare şi-ar dori jucătorii să depăşească formaţii precum Arsenal, Real sau Barcelona, este imposibil. Vorbim despre echipe cu bugete de zeci şi chiar sute de milioane de euro, de fotbalişti selectaţi din toată lumea, de preşedinţi de club care ştiu că treaba lor este managementul şi nu formarea echipei, de antrenori care aleg jucătorii cei mai in formă şi nu pe cei impuşi de patron şi aşa mai departe.

Clasament - grupa H

Echipa / Meciuri jucate / Victorii / Infrăngeri / Puncte

          Â

Arsenal 3Â Â Â Â Â Â Â Â Â 3Â Â Â Â Â Â Â Â Â 0Â Â Â Â Â Â Â Â Â 9

Sevilla 3        2         1         6

Slavia 3         1         2         3

Steaua 3Â Â Â Â Â Â Â Â Â 0Â Â Â Â Â Â Â Â Â 3Â Â Â Â Â Â Â Â Â 0

Etapa a XIV-a

Sămbătă

U Cluj - Ceahlăul Piatra-Neamţ

14:00,

Naţional TV

Oţelul - Gloria Buzău

14:00, Telesport

FC Vaslui - CFR Cluj

14:00, Kanal D

U Craiova - Dinamo

20:45, Antena 1

Duminica

UTA - Pandurii Tărgu-Jiu

14:00, TVR 1

Dacia Mioveni - Poli Iaşi

17:00, Telesport

Rapid - Unirea Urziceni

18:45,

Naţional TV

Poli Ştiinţa Timiş - Steaua

20:30, Kanal D

×
Subiecte în articol: sport