x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Subaru va aduce la Geneva noul MPV compact Trezia

Subaru va aduce la Geneva noul MPV compact Trezia

21 Ian 2011   •   12:57
Subaru va aduce la Geneva noul MPV compact Trezia

După un an şi jumătate de la lansarea noilor generaţii Legacy şi Outback, Subaru va aduce la Salonul Auto de la Geneva de la începutul lunii martie un nou model. Acest se numeşte Trezia şi va ajunge în România la primăvară.

Acesta este primul monovolum compact dezvoltat de constructorul japonez special pentru piaţa europeană.

Din punct de vedere stilistic, Trezia este în fapt o variantă restilizată a modelului Toyota Verso S, diferenţa făcând-o modificările operate la partea frontală.

Habitaclul versatil al lui Subaru Trezia prezintă o serie de beneficii precum calitatea materialelor, confort, funcţionalitate şi manevrabilitate şi oferă un spaţiu extrem de generos mai ales pentru pasagerii din spate.

Din punct de vedere tehnic, clienţii europeni vor putea comanda noul Trezia în două variante de motorizare, una pe benzină de 1,3 litri şi un turbodiesel de 1,4 litri.

Graţie designului ingenios şi tehnologiei sale inovatoare, noul Trezia garantează o siguranţă mai mare, o eficienţă sporită, precum şi grija pentru mediul înconjurător printr-un nivel al emisiilor de dioxid de carbon de doar 113 g/km.

Noul MPV Subaru Trezia va fi disponibil spre comercializare pe piaţa locală începând cu luna martie, imediat după lansarea de la Geneva.

×