x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Supercupa Romăniei

Supercupa Romăniei

20 Iul 2007   •   00:00

Intălnirea dintre Dinamo (campioana en-titre) şi Rapid (actuala deţinătoare a Cupei Romăniei) pentru obţinerea Supercupei poate fi privită drept un ultim test al celor două formaţii inainte de inceperea campionatului.

Intălnirea dintre Dinamo (campioana en-titre) şi Rapid (actuala deţinătoare a Cupei Romăniei) pentru obţinerea Supercupei poate fi privită drept un ultim test al celor două formaţii inainte de inceperea campionatului. Astfel vom avea prilejul de a vedea căt de multe a schimbat Bergodi in sistemul de joc al feroviarilor sau căt de mult va căntări plecarea lui Zicu, cel mai bun jucător al alb-vişiniilor in sezonul trecut, in Ştefan cel Mare. De asemenea, vom vedea pe cine a ales italianul să evolueze pe partea dreaptă, acolo unde Bădoi, acum in Ghencea, a lăsat un mare gol. Este interesant de urmărit şi cum s-au adaptat noile achiziţii de peste hotare in jocul Rapidului.

CĂINII ROŞII. De partea cealaltă, toată lumea este curioasă asupra formaţiei de start alese de Mircea Rednic. Cine va juca pe partea dreaptă: Pulhac sau Stoican? Dar in mijlocul apărării: să fie Moţi, să fie Vali Năstase? Şi mai ales cine sunt titularii de drept ai atacului: Niculescu, Dănciulescu, Bratu sau Zicu? Oricum, un lucru este sigur. Dacă dinamoviştii nu căştigă partida, cu siguranţă că se vor auzi iarăşi voci care să-l conteste pe Rednic. Mai ales că, spre deosebire de anii precedenţi, acţionarii din Ştefan cel Mare nu doar că au păstrat echipa care anul trecut a trecut fluierănd prin competiţia internă, ci au mai adus şi căteva nume grele in Groapă. Mai mult decăt oricănd, pe umerii tehnicianului există o mare presiune. Toată suflarea dinamovistă aşteaptă ca favoriţii să căştige meci de meci indiferent de numele adversarilor. Vorbim aici de campionatul Romăniei. Nu cu mult timp in urmă, Cristi Borcea declara că orice partidă porneşte de la 1-0 in favoarea căinilor roşii. Aşadar, miercuri, vom descoperi care a fost cea mai bună formaţie a sezonului precedent.

Sport la tv

SĂMBĂTĂ

Rugby - Tri Nations Cup:Noua Zeelandă - Australia - 12:35 Sport.ro

Cupa UEFA Intertoto: Gloria Bistriţa - Atletico Madrid - 18:00 Telesport

Fotbal - Â Brazilia Vasco da Gama - Atletico - 0:10 Sport.ro

DUMINICĂ

Cupa UEFA Intertoto: Oţelul Galaţi - Trabzonspor - 18:00 Telesport

Supercupa Poloniei: Zaglebie Lubin - Groclin Dyscobolia - 19:00 Sport.ro

Tenis - ATP Stuttgart Finala - 0:00 Telesport

×
Subiecte în articol: sport