x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul SUV-ul Dacia s-ar putea numi Kanjara (Foto şi Video)

SUV-ul Dacia s-ar putea numi Kanjara (Foto şi Video)

22 Iul 2009   •   00:00
SUV-ul Dacia s-ar putea numi Kanjara (Foto şi Video)
Sursa foto: automobile-magazine.fr/

SUV-ul Dacia, care urmează a fi lansat la jumătatea anului viitor, se va numi Kanjara sau Duster+2. Cel puţin asta susţine publicaţia L'Automobile în articolul intitulat "Dacia Duster+2, fratele mai mare al lui Duster". Potrivit informaţiilor francezilor, acesta va fi prima Dacie, din actuala colaborare cu Renault, ce nu va mai fi construită pe platforma Logan.




Maşina va avea la bază platforma lui Nissan Qashqai, va avea lungimea de 4.50 metri şi va putea "adăposti" chiar şi şapte pasageri, scrie publicaţia franceză, citată de antena3.ro. Asta deoarece SUV-ul Dacia va fi disponibil în două versiuni de caroserie: una obişnuită, cu cinci locuri, şi a doua alungită cu aproximativ 20 de centimetri, ce va oferi şapte locuri.

Francezii au postat şi noi imagini de la testele efectuate de SUV-ul Dacia. În acestea, maşina este camuflată. Primele imagini cu SUV-ul Dacia, care prezintă vehiculul fără a fi acoperit în vreun fel, au început să circule pe internet la începutul acestei luni, fiind postate iniţial pe forumul Dacia Club.Preţul vehiculat de L'Automobile pentru Dacia Kanjara este de 18.000 de euro. Asta înseamnă că SUV-ul românesc va fi mai ieftin decât cea mai mare parte a rivalilor săi cu 5+2 locuri - Chevrolet Captiva, Hyundai Santa Fe, Nissan Qashqai+2, Nissan Pathfinder şi Peugeot 4007. (V.A.)

×
Subiecte în articol: auto Dacia