x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Targul National Imobiliar

Targul National Imobiliar

15 Mar 2007   •   00:00

AFLA CE E NOU
Un instrument important pentru cei interesati de acest domeniu
AFLA CE E NOU
Un instrument important pentru cei interesati de acest domeniu

Incepand de ieri si pana la 18 martie, circa 50 de reprezentanti de seama ai pietei imobiliare din Romania participa la Targul Imobiliar National - tIMOn, ce are loc la World Trade Center. Formula organizatorica a acestui eveniment este una integrata, asta insemnand ca s-a urmarit reunirea tuturor factorilor ce determina structura acestei industrii. Anume, cumparatorul si dorintele sale; dezvoltatorul si oferta aferenta; autoritatile implicate in luarea de decizie la nivel statal si local si, nu in ultimul rand, mass-media.

Despre rezultatul interactiunii acestor elemente, despre cine face cartile si cine inoveaza, cine este cel mai bun si cine este cel mai castigat etc. veti afla in cadrul Galei Premiilor Pietei Imobiliare din Romania, ce va avea loc aici. 15 categorii considerate relevante de piata de profil - persoane si proiecte - deja nominalizate isi vor desemna castigatorii in cadrul unei reuniuni determinate de voturile reunite ale vizitatorilor, dezvoltatorilor si expozantilor prezenti la tIMOn.

ACOPERIRE NATIONALA

Ceea ce este foarte important de mentionat este faptul ca in cadrul acestui targ sunt adunate laolalta proiecte din mai multe zone ale tarii. Astfel, veti descoperi aici proiecte din Bucuresti, Brasov, Constanta, Timisoara sau Costinesti.

Dintre proiectele noi propuse amintim: n TampaGardens.ro, un proiect de apartamente la poalele Tampei, in cartierul Racadau, din Brasov; n High Residence, un proiect de apartamente din zona Pipera; n Ansamblul Curtea Domneasca, un proiect de case in Domnesti, langa Bucuresti; n Ansamblu de vile de superlux, in zona Snagov; n Proiect nou de blocuri in zona Titan din Bucuresti.

×
Subiecte în articol: arhiva jurnalul