x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Trei zile depoveste

Trei zile depoveste

21 Dec 2007   •   00:00

Anul acesta, Moş Crăciun ajunge la Pro TV cu un sac plin de cadouri: Shrek, Harry Potter şi Peter Pan se alătură celor mai frumoase poveşti care vor aduce magia in casele telespectatorilor şi vor transforma cele trei zile de sărbătoare intr-unele de basm.

Anul acesta, Moş Crăciun ajunge la Pro TV cu un sac plin de cadouri: Shrek, Harry Potter şi Peter Pan se alătură celor mai frumoase poveşti care vor aduce magia in casele telespectatorilor şi vor transforma cele trei zile de sărbătoare intr-unele de basm. In Ajun, de la ora 16:00, telespectatorii merg la Polul Nord impreună cu "Fiica lui Moş Crăciun". Iar in ziua de Crăciun, de la 23:30, Shrek, căpcăunul care a cucerit intreaga lume, vine la Pro TV cu o nouă poveste intitulată "Shrek cu zurgălăi". Cei mici au intălnire şi cu Peter Pan, dar şi cu Harry Potter.

Cea de-a doua zi de Crăciun incepe dis-de-dimineaţă cu povestea unei vănzătoare de parfumuri căreia Moşul ii indeplineşte toate dorinţele exact cănd se aştepta mai puţin ("Cadouri de Crăciun"). De la 12:30, din tolba lui Moş Crăciun işi face apariţia "Epoca de gheaţă". Pro TV a pregătit surprize şi pentru ziua de 27 decembrie, aşa că joi, din sacul său, Moşul mai scoate o poveste. Inspirată după opera lui Hans Christian Anderson, "Crăiasa zăpezii" prezintă o lume magică in care prietenia şi puterea iubirii inving teama Gerdei, care este nevoită să pornească intr-o călătorie uluitoare in căutarea iubitului său.

MAGIE. Nici o altă perioadă a anului nu poate fi mai potrivită pentru a realiza un show incredibil de magie decăt in magicele zile de Crăciun, cănd totul devine posibil, iar vraja sărbătorilor e la indemăna oricăruia dintre noi. In ediţia specială I-Real (difuzată a doua zi de Crăciun, incepănd cu ora 14:30), Johannes il are invitat chiar pe Moş Crăciun.

Impreună cu Ştefan Bănică Jr

Telespectatorii Pro TV il vor aştepta pe Moş, "Impreună de Crăciun", cu Ştefan Bănică Jr. Megaconcertul susţinut de Ştefan va putea fi urmărit duminică, de la ora 23:00, şi in reluare la data de 27 decembrie, de la ora 11:00. Privitorii vor avea parte de un spectacol exploziv. "Primul concert de Crăciun a fost in 2002. De atunci şi pănă acum am făcut 15, unde am adunat peste 70.000 de spectatori. Aceste show-uri reprezintă o imensă bucurie pentru mine, pentru că ne intălnim cu publicul nostru fidel care aşteaptă de la noi tot ce e mai bun, şi asta ne străduim să facem in fiecare an", a declarat Bănică.

×
Subiecte în articol: craciun special craciun