x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Vremuri de criză, preţuri pe măsură

Vremuri de criză, preţuri pe măsură

de Alina Iancu    |    16 Oct 2010   •   00:00
Vremuri de criză, preţuri pe măsură

Oferta se adaptează întotdeauna în funcţie de cerere şi se posibilităţile clienţilor şi cum ambele criterii au cunoscut în ultima vreme scăderi semnificative, marii producători s-au văzut nevoiţi să se alinieze nevoilor pieţei. Urmând acest model, Franke a lansat de curând gama economică Dominox, special realizată pentru a fi accesibile celor cu buget redus. "Sistemul Dominox este unul complet, oferind toată gama de produse electrocasnice încorporabile necesare într-o bucătărie: chiuvetă, baterie, plită, cuptor şi hotă. Pentru a satisface nevoile şi dorinţele celor mai exigenţi clienţi ai săi, Franke a gândit fiecare produs din sistem în mai multe variante."

Chiuveta realizată din inox rezistent la zgârieturi şi temperaturi ridicate este dotată cu baterie care dispune de un cartuş ceramic şi cu un set de accesorii care include scurgător de vase, blat, vas perforat, ventil şi sifon. Pentru chiuvetă garanţia este de 15 ani, în timp ce bateria este garantată cinci ani. Preţul întregului set este de 418 lei.

Cuptorul din inox în combinaţie cu sticlă neagră este dotat cu un ventilator care în urma mişcării creează între cuva interioară a cuptorului şi carcasa exterioară o barieră termică menită să scadă consumul de energie. Are o capacitate de 58 de litri şi mai multe funcţii şi programe de gătit. Garanţia oferită de producător este de trei ani, iar preţul¬ 1.299 de lei.

Plita dotată cu sistem de aprindere electronic şi cu dispozitiv de siguranţă costă 683 de lei şi este tot din inox. La fel şi hota decorativă, care dispune de un filtru casetat din aluminiu, ce are dublu rol: curăţă aerul din încăpere şi împiedică grăsimea să ajungă în interiorul hotei. Preţul recomandat este de 472 de lei, iar garanţia de trei ani.

×
Subiecte în articol: afla ce e nou