x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

VWUp!

de Sebastian S. Eduard    |    27 Oct 2011   •   21:00
VWUp!

Se pare ca nemtii au suferit mult dupa scoaterea la pensie, in 2005, a lui VW Lupo. Asa ca vin acum cu UP!. Nu numai cea mai mica masina din grup, dar si care lanseaza noi concepte.
Sloganul lansarii nu poate sa nu te cucereasca: 'more car will be a waste'. Cu alte cuvinte, orice masina mai mare este pierdere de timp. Interesant. Evident totul se circumscrie filosofiei VW: este o masina mica, dar nu cea mai mica si nici cea mai ieftina. Altfel, nu ar mai fi un VW. Cine zicea ca nemtii nu se pricep decat la surubareala?

Lansat la Frankfurt, Up! intra incet-incet pe pietele din intreaga lume. La noi va sosi prin martie, dar noi va spunem de pe acum la ce sa va asteptati. Un city car in trei usi, confortabil, chiar cu cateva elemente de stil, care va avea pretul de plecare undeva sub 10.000 de euro. Motoarele vor avea 60 sau 75 de cai, ambele variante dintr-un propulsor pe benzina de 1L. La mare pret vor fi pachetele, cel mai interesant fiind cel in care vei avea un GPS care poate fi scos si folosit si la purtator. Conceptul aparatului este oarecum similar cu cel al unui Ipod. Periodic, GPS-ul poate fi conectat online, unde isi va lua ultimele variante de harti, de soft, precum si ultimele gadgeturi.
Iar Up! nu se opreste aici. Ofensiva germana va continua cu Space Up! (un mini-MPV), e-UP! (zero emisii) si Lite Up! (hibrid).

News
Noua GeneraTie Yaris . Saptamana trecuta, Toyota Romania a lansat noua generatie Yaris. Evenimentul a avut loc simultan in 20 de locatii Toyota din intreaga tara. Aflat la cea de-a treia generatie, Noul Yaris ne propune noi combinatii ingenioase de beneficii, printre care mentionam: spatiul interior, motorizari eficiente (Yaris Noua Generatie este disponibil in trei variante de motorizari: 1.0 l VVT-i 69 CP, 1.33 L Dual VVT-i 99 CP si 1.4 L D-4D DPF 90 CP), sisteme multimedia avansate si accesibile. Toyota Touch si Toyota Touch & Go sunt noutatile absolute in materie de conectivitate, pe care Yaris Noua Generatie le prezinta publicului, confirmand ca ingeniozitatea este unul dintre atuurile sale majore. Toyota Touch este un sistem inteligent de acces si control al functiilor on-board, cu ecran tactil de 6.1", color si camera video pentru marsarier. Toyota Touch & Go adauga acestuia si sistemul de navigatie si serviciile web.

×
Subiecte în articol: auto&moto