x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Weekend rece cu ploi, lapoviţă şi ninsoare. Vezi prognoza pe trei zile

Weekend rece cu ploi, lapoviţă şi ninsoare. Vezi prognoza pe trei zile

15 Oct 2011   •   07:50
Weekend rece cu ploi, lapoviţă şi ninsoare. Vezi prognoza pe trei zile

Administratia Nationala de Meteorologie anunta temperaturi sub ce ar fi normal la aceasta data. Maximele vor fi sambata intre 6 si 16 grade.

Sambata nu lipsesc nici ploile din nordul, nord-estul si centrul tarii, iar pe inserat isi fac loc si in est, iar lapovitele si ninsorile prefera muntii. Vantul este agitat si el sporind senzatia de frig.

In Capitala, ziua nu ne va aduce mai mult de 14 grade, vantul se va simti destul de serios, dar ploile asteapta seara.

Duminica e inca si mai frig. Maximele vor fi intre 3 si 13 grade, pe care nici macar nu le vom simti ca atare, din cauza vantului puternic care va mai fura si el cateva grade bune din maxime la nivel de perceptie. Se asteapta precipitatii slabe, ploi si lapovite, iar la munte, din nou fulguieste. In rest, e loc si de soare, dar vorbim de unul cu dinti destul de ascutiti.

In Bucuresti, ziua de duminica anunta ploi slabe mai ales dimineata, o amiaza cu nu mai mult de 10 grade bine tinute in frau de rafalele de vant de peste zi.

Luni, iarna pare sa mai faca un pas. Mercurul va indica valori intre 3 si 13 grade, iar vantul va continua sa ascuta senzatia de frig in sud si sud-est, unde sunt inca asteptate ceva ploi. In rest, cerul va fi variabil, iar vantul calm.

In Bucuresti ziua de luni va aduna 11-12 grade la amiaza dupa numai un grad in zori. Printre nori se va mai arata si soarele, iar vantul nu va mai trece de moderat.

×