x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site English Version CRBL merge in vizita la neamuri sa-si taie porcul

CRBL merge in vizita la neamuri sa-si taie porcul

17 Dec 2004   •   00:00

Oricat de aglomerate ar fi cu angajamentele artistice, vedetele nu uita sa-si faca loc in agenda si pentru a petrece timp cu familia, mai ales in preajma Sarbatorilor. Este si cazul coregrafului trupei Simplu, CRBL, care merge astazi in orasul natal, Pitesti, cu un scop precis: sa taie porcul.

VIZITA. CRBL lasa scena pentru a merge cu familia la slujba de Craciun
CU ANESTEZIE. Devenita o adevarata traditie de iarna in familia sa, taierea porcului este un eveniment de la care dansatorul nu lipseste niciodata. "Inca din copilarie am participat, an de an, la «spectacolul» taierii porcului. Anul acesta, parintii au cumparat deja animalul, care are peste 150 de kilograme. Noi stam la bloc, asa ca vom sacrifica porcul in curtea unor rude foarte apropiate, care stau la casa. Promit ca vom respecta reglementarile Uniunii Europene si vom «anestezia» necuvantatorul inainte de taiere", ne-a spus CRBL. Membrul Simplu nu va sta departe de masa de transare si nici de afumatoarea la care vor fi preparate diverse bunatati. Cat despre pomana porcului, o va supraveghea indeaproape.

DORINTA. Ca familia este foarte importanta pentru CRBL o dovedeste si faptul ca va petrece Ajunul si prima zi de Craciun cu parintii si fratii sai. "Niciodata nu am lipsit de la masa traditionala si nici de la slujba de Craciun, la care merg cu toata familia. Nu pot sa le fiu aproape de Revelion, in schimb. Ca artist, sunt nevoit sa-mi fac meseria in noaptea dintre ani. In acest an voi canta si dansa alaturi de Simplu pe scene din Bucuresti, Craiova si, foarte posibil, Slatina. "Petrecerea mea de Revelion va fi, cel mai probabil, de Sfantul Vasile, adica pe 1 ianuarie", mai spune CRBL. Si daca tot ne pregatim de un an nou, in care vrem sa ni se mai implineasca niste visuri, aflati ca dorinta cea mai arzatoare a coregrafului pentru 2005 este sa-si cumpere propria casa chiar de ziua lui, pe 30 iunie. (Dana Ciobanu)

×
Subiecte în articol: english