x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old Aniversare - 140 de ani de Kretzulescu

Aniversare - 140 de ani de Kretzulescu

05 Dec 2004   •   00:00

Scoala Superioara Comerciala Nicolae Kretzulescu din Capitala aniverseaza azi implinirea a 140 de ani de la infiintare. Cu acest prilej, profesorii si elevii au pregatit un program special, inclus in manifestarea Zilei liceului.

DENUMIRE. Nicolae Kretzulescu era la 1 iulie 1864 ministru al Cultelor, Instructiunii Publice si Justitiei
Deschiderea oficiala a festivitatilor va fi urmata de o serie de minievenimente grupate in Ora de clasa fara profesor. Elevii claselor a X-a vor dedica ziua de 6 decembrie imaginilor in oglinda intre trecut, prezent si viitor, prin patru evenimente speciale: Punte peste generatii, In memoriam - concurs Cine stie castiga, Elevi de ieri si de azi, Kretzulescu de ieri, de azi si de maine.

Cu aceeasi ocazie a Zilei liceului vor fi facuti cunoscuti si cei mai buni dintre elevii scolii. De asemenea, bobocii vor avea ocazia sa povesteasca cum au fost Primii pasi ca licean in Kretzulescu, participand la un concurs de eseuri dedicat, in timp ce colegii lor din clasele a XI-a se vor intrece in mai multe competitii in salile si laboratoarele scolii: Kretzulescu Challenge, Liberalism, conservatorism, Vrei sa fii de nota 10?, Protectia consumatorului.

×