x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old Ibiza Golf, un nou cartier de lux in apropierea Scolii Americane

Ibiza Golf, un nou cartier de lux in apropierea Scolii Americane

03 Dec 2004   •   00:00

Un nou cartier rezidential de lux va aparea in Baneasa, in imediata vecinatate a Scolii Americane.

Ibiza Golf este amplasat pe un teren de 20.000 de metri patrati si este compus din 38 de case, are doua piscine, teren de minigolf, gradina japoneza etc. Acesta va fi finalizat in doua transe: luna iunie 2005, respectiv noiembrie. In ciuda preturilor mari (peste 220.000 de euro), o singura casa a ramas nevanduta.
RECORD. Casele din complexul rezidential au fost vandute inainte de inceperea constructiilor

TIPURI DE CASE. In cadrul complexului sunt trei tipuri de case: de 295,7 mp, de 327,9 mp si 411,8 mp suprafata desfasurata totala. Vila mai mica este compusa din living, birou, bucatarie, terasa, baie de serviciu, terasa intrare si hol. La parter are trei dormitoare, din care unul cu baie proprie si dressing, o alta baie si un hol. Mansarda cuprinde o camera de 25,9 mp, pe care fiecare familie o poate utiliza dupa cum doreste, si un solarium de 10 mp. Ea costa 225.000 de euro plus TVA.

Casa mai mare are la parter living, birou, bucatarie, terasa, dinning room, baie de serviciu, doua holuri, spalatorie, terasa la intrare si garaj. La etaj sunt amplasate trei dormitoare, din care doua cu dressing si bai proprii, balcon si camera de depozitare. Mansarda este formata dintr-un dormitor, o camera de hobby si un solarium. Aceasta casa costa 292.990 de euro plus TVA. Exista si un al treilea tip de casa, o combinatie intre cele doua, care costa 243.000 de lei plus TVA.

FACILITATI. Punctul de atractie al Ibiza Golf il constituie gradinile intinse pe 12.000 de metri patrati, in centrul carora se va construi un teren de minigolf inconjurat de o gradina japoneza. In complex mai exista doua piscine prevazute cu compartiment pentru copii, un parc pentru copii si doua case pentru portar si gradinar, care se vor ocupa permanent de ingrijirea complexului. Finisajele sunt de cea mai buna calitate. Astfel, pardoselile sunt din parchet triplu stratificat fag (import Germania), baile sunt finisate cu gresie, faianta, obiecte sanitare, baterii, accesorii de baie import Spania, bucatariile sunt utilate cu mobilier si electrocasnice. (Daniela Ivan)

×