x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old IMOBILIARE/Info

IMOBILIARE/Info

10 Dec 2004   •   00:00

11 DECEMBRIE 2004
VILE DE VANZARE. Societatea imobiliara Rom International Service a scos la vanzare un proiect rezidential in valoare de 8,3 milioane de euro pentru construirea a 23 de vile in zona Ionescu-Sisesti din municipiul Bucuresti. Investitorul a cumparat un teren de 12.725 de metri patrati, in valoare de 2,5 milioane de euro, a obtinut toate avizele necesare si autorizatia de constructie pentru realizarea unui ansamblu rezidential format din 23 de vile, a spus Lazarescu. Casele vor avea o suprafata desfasurata de aproximativ 260 de metri patrati, cu dispunere parter si etaj si vor costa circa 250.000 de euro.

PENALIZARI. Consiliul Concurentei a sanctionat 32 de agentii imobiliare din Braila cu amenzi cuprinse intre 900.000 de lei si 95 de milioane de lei, au anuntat reprezentantii institutiei. Acestia au incalcat legile concurentei, prin fixarea in comun a unui nivel minim al comisionului, in detrimentul altor agenti imobiliare. Consiliul a fost sesizat in acest caz de catre agentiile imobiliare Europolis, Vila Gagu si Panturism, toate din Braila.

BIROURI. Compania Gefco, aflata in primele 10 grupuri internationale care activeaza in domeniul transportului si logisticii, a inchiriat 250 de metri patrati de spatii de birouri in Parcul de afaceri Iride, din nordul Capitalei. Tot aici functioneaza cateva companii internationale, precum Raiffeisen Bank, Nestle Romania, JTI, Wella, Washington Group, informeaza compania imobiliara CB Richard Ellis. Parcul este cautat pentru localizarea sa, in nordul Bucurestiului, pe platforma Pipera, la numai 4 km de centrul orasului si in apropierea aeroportului international Otopeni. (Daniela Ivan)

×