x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old IMOBILIARE/Stirile zilei

IMOBILIARE/Stirile zilei

26 Noi 2004   •   00:00

27 NOIEMBRIE 2004

Constructie - Noua cladire de birouri de clasa A

Casa Stega va fi din aprilie 2005 una dintre putinele proprietati care va oferi spatii de inchiriat de clasa A pentru birouri. Cladirea este situata in zona Pietei Charles de Gaulle, intr-una dintre zonele cele mai atractive si mai dinamice ale Capitalei, aici construindu-se noi cladiri moderne de birouri. Casa Stega este rezultatul arhitecturii americane, franceze si romane, construita pe un teren cu o suprafata de 660 metri patrati, la care se adauga o curte interioara de 330 mp si 88 mp de terase. Suprafata utila totala este de 2.813 mp, incluzand si cele 18 locuri de parcare. Cladirea dispune si de o mansarda, care poate fi utilizata fie ca un apartament privat, fie ca un birou luxos. Cunoscand ofertele existente pe piata birourilor, as putea numi aceasta proprietate Ă«bijuteria orasuluiĂ», a spus Teodor Garabet, constructorul cladirii. (Iohanna Onaca Purdea)

Nou - Mall in Baneasa de 105.000 mp

Societatea Euro Mediterranee Consulting - EMCT si o asociatie formata din Aeroportul International Bucuresti - Baneasa si firma Grivco vor construi un mall in Baneasa. Centrul comercial va avea o suprafata de peste 105.000 mp si va fi amplasat in apropierea drumului national 1 Bucuresti - Ploiesti, in zona Aeroportului Baneasa. Lucrarile vor incepe in luna iunie a anului viitor si vor fi finalizate in semestrul doi din 2006, se arata intr-un comunicat de presa. Mall-ul va fi dezvoltat pe doua niveluri si va cuprinde un hipermarket, mai multe magazine desfasurate pe 13.500 metri patrati, precum si doua magazine de mobila si bricolaj si spatii de petrecere a timpului liber.

Achizitie - Pirelli a cumparat teren in Slatina

Pirelli a achizitionat un teren de 500.000 de metri patrati in Slatina, unde va construi o fabrica de cabluri de otel si o fabrica de cauciucuri. Terenul, achizitionat prin agentia imobiliara CB Richard Ellis, a trebuit sa indeplineasca cerinte stricte de mediu, sa fie 100% nepoluat si pe acea suprafata sa nu mai fi existat inainte o alta unitate industriala. (Iohanna Onaca Purdea)
×