x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old OportunitatI - Burse de studiu la Universitatea Warwick

OportunitatI - Burse de studiu la Universitatea Warwick

17 Dec 2004   •   00:00

Absolventii interesati pot opta pentru un masterat la Universitatea Warwick, dupa cum anunta Fundatia pentru o Societate Deschisa.

Click
ALEGERE. Cei care merg la Universitatea Warwick trebuie sa stie ca institutia are si un post de radio
Programul de burse pentru anul universitar 2005-2006 are finantare de la Open Society Institute, Foreign and Commonwealth Office si Universitatea Warwick. Candidatii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: sa fie absolventi ai unei institutii de invatamant superior pana cel mai tarziu la data de 26 septembrie 2005; sa nu depaseasca varsta de 35 de ani la data de 26 septembrie 2005; sa cunoasca bine limba engleza; sa nu aiba titlul de doctor. Domeniile in care se acorda bursele sunt: studii socio-umane, arta, stiinte tehnice, studii interdisciplinare.

PERIOADA. Bursele sunt acordate pentru programe de masterat cu durata de un an incepand cu luna octombrie 2005. Alegerea programului dorit se poate face consultand site-ul Universitatii Warwick la adresa: http://www.warwick.ac.uk/study/postgraduate/. Bursa acopera cheltuielile de transport, taxele de scolarizare si cheltuielile lunare de intretinere (pentru o singura persoana).

Selectia candidatilor se va face pe baza dosarului si a unui interviu in limba engleza. In procesul de selectie se va acorda prioritate candidatilor care nu au studiat pana acum in afara tarii. Dosarul de inscriere trebuie sa cuprinda formularul de inscriere completat, doua scrisori de recomandare, foaia matricola si diploma de absolvire a facultatii traduse in limba engleza si legalizate la notariat. Studentii aflati in ultimul an de studii pot prezenta in locul diplomei o adeverinta care sa ateste ca isi vor incheia studiile pana in luna septembrie 2005.

Dosarele de inscriere trebuie sa ajunga la sediul Fundatiei pentru o Societate Deschisa pana la data de 14 ianuarie 2005.

Informatii suplimentare si formulare de inscriere se pot obtine de pe site-ul Fundatiei pentru o Societate Deschisa, la adresa www.osf.ro, sau de pe Str. Caderea Bastiliei nr. 33, Sector 1, 010613, Bucuresti, tel.: 021-212.11.01, 021-212.11.02. (Eugenia Mihalcea)

×