x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old POLITIC/Stirile zilei

POLITIC/Stirile zilei

15 Dec 2004   •   00:00

16 decembrie 2004

Conferinta - Basescu pleaca de la sefia PD

Presedintele ales, Traian Basescu, isi va lua ramas bun si se va retrage oficial din PD sambata, in cadrul Conferintei Nationale a partidului, care va avea loc la Sala Palatului, a declarat ieri, pentru Mediafax, vicepresedintele Vasile Blaga. Conferinta Nationala va avea loc sambata, iar, cu aceasta ocazie, Basescu isi va delega atributiile, conform Statutului partidului, presedintelui executiv Emil Boc. Acesta va asigura interimatul la conducerea formatiunii pana la Conventia Nationala din mai 2005, cand vor avea loc noi alegeri pentru sefia partidului.

BEC - Alegerile, la validare

BEC a transmis ieri Curtii Constitutionale, pentru validare, rezultatele centralizate in urma turului doi de scrutin pentru alegerea presedintelui Romaniei, care il stabilesc ca invingator pe Traian Basescu, candidatul Aliantei D.A. PNL-PD. Hotararea Curtii Constitutionale va fi publicata in Monitorul Oficial. (Carmen Vintila)

Precizari - Pacuraru nu va sustine PSD

Senatorii PNL Norica Nicolai si Paul Pacuraru au negat ieri ca vor vota alaturi de PSD. Dorim sa clarificam, o data pentru totdeauna, ca este exclus ca noi sa votam alaturi de PSD, se arata intr-o declaratie de presa a celor doi liberali. Paul Pacuraru a adaugat ca prefera sa paraseasca si maine scena politica decat sa se continue o campanie care nu are nimic in comun cu seriozitatea si activitatea sa in PNL. (Erik Hoosz)

×