x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old Profesori facilitatori pentru scolile de la sate

Profesori facilitatori pentru scolile de la sate

21 Dec 2004   •   00:00

Ministerul Educatiei si Cercetarii anunta desfasurarea unui concurs national de selectie pentru profesori facilitatori care vor lucra in regim part-time cu scolile din mediul rural care au fost incluse in Programul Imbunatatirea Parteneriatului Scoala - Comunitate, finantat printr-un imprumut de la Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare (BIRD).

OANA ANTONESCU

SPECIALIZARE. Proiectele pentru scolile din mediu rural vor fi implementate cu ajutorul profesorilor facilitatori
Activitatea facilitatorilor va consta in organizarea si desfasurarea de stagii de formare la nivelul comunitatilor rurale, acordarea de asistenta nemijlocita comunitatilor rurale si scolilor in pregatirea Planurilor de Dezvoltare Scolara si a propunerilor de subproiecte.

CONDITII. Candidatii trebuie sa fie cadre didactice, inspectori sau directori de unitate scolara din invatamantul preuniversitar care sa detina cunostinte si experienta in implementarea de proiecte, managementul resurselor umane, organizarea si realizarea de stagii de formare. Totodata, ei trebuie sa stie sa utilizeze calculatorul, inclusiv Internetul si sa fie disponibili pentru deplasarea in mediul rural.

INSCRIERE. Cadrele didactice interesate sunt rugate sa prezinte pana pe 14 ianuarie 2005 un dosar de candidatura care sa contina un Curriculum Vitae (cu precizarea obligatorie a numerelor de telefon, fax, adresa de e-mail), o scrisoare de intentie prin care sa se motiveze dorinta de a fi implicat in proiect si o scrisoare de sustinere din partea unitatii in care isi desfasoara activitatea. Acestea vor fi depuse la sediul Unitatii de Management a Proiectului pentru Invatamant Rural din Str. Spiru Haret nr. 12, et. 2, sector 1, Bucuresti.

×