x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old Tabere gratuite pentru studenti

Tabere gratuite pentru studenti

02 Dec 2004   •   00:00

SCOALA

VACANTA - Tinerii studiosi pot fi selectati pentru unul din cele 1.800 de locuri Studentii la zi din intreaga tara au la dispozitie 1.800 de locuri gratuite in tabere la munte, pentru vacanta de iarna. Cererile pot fi depuse pana la 6 decembrie la secretariatele facultatilor.
EUGENIA MIHALCEA

DISTRACTII. Cei care vor un loc in tabara trebuie sa-si depuna cererile pana la 6 decembrie
Studentii de la invatamantul de stat, cursuri de zi, pot beneficia de 1.800 de bilete in taberele studentesti, in perioada vacantei de iarna, in functie de rezultatele obtinute la invatatura si performantele in activitatea de cercetare. Taberele se vor desfasura in doua serii, in perioada 22.12.2004 - 5.01.2005, in statiunile Herculane, Predeal, Paraul Rece si Zarnesti. Pentru masa, tinerii vor primi bonuri in valoare de 1.890.000 de lei pe sejur. Cazarea se va face in hoteluri de doua stele, o stea si ca-bane. De asemenea, pentru studentii care participa la Herculane, in tabara din pe-rioada 22.12 - 29.12.2004, se va organiza un spectacol de Craciun cu participarea formatiilor studentesti din tara. Tot la Herculane va fi organizata si o petrecere mai mare de Revelion.

TERMEN-LIMITA. Secretariatele facultatilor primesc cererile pentru acordarea de bilete de tabara pana la 6.12.2004. Agentia pentru Sprijinirea Studentilor a repartizat locurile de tabara pe universitati, proportional cu numarul de studenti existenti la invatamantul de zi ce sunt finantati de la bugetul de stat. La nivelul universitatii, repartizarea numarului de locuri se face de catre biroul senatului, pe facultati, proportional cu numarul studentilor.

NORME. Facultatile trebuie sa afiseze la loc vizibil metodologia, numarul de locuri repartizate, precum si data, ora si locatia de ridicare a biletelor de tabara.

Beneficiarii de locuri in tabere isi vor ridica biletele de la sediul Casei de Cultura a Studentilor din centrul universitar in care studiaza (Alba, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Galati, Iasi, Petrosani, Ploiesti, Pitesti, Resita, Sibiu, Targu-Mures, Timisoara) sau de la sediul rectoratelor institutiilor de invatamant superior, in cazul centrelor universitare fara Casa de Cultura a Studentilor (Arad, Bacau, Baia Mare, Constanta, Oradea, Suceava, Targu-Jiu, Targoviste) in perioada 9-10.12.2004.

CONDITII
Pot beneficia de bilete de tabara studentii din orice an de studiu sau aflati la masterat, chiar daca au mai beneficiat de bilete pe perioada studiilor. Studentii orfani de ambii parinti, cei proveniti din casele de copii sau din plasament familial au prioritate la obtinerea de bilete in taberele de odihna studentesti daca sunt integralisti.

Pot beneficia de bilete de tabara studentii care lucreaza in cadrul Caselor de Cultura ale Studentilor si cei care activeaza in cadru organizat sau care au obtinut premii in cadrul diferitelor manifestari.
×
Subiecte în articol: tabăra