x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos 5 super-alimente pe care ar trebui să le incluzi în dieta ta

5 super-alimente pe care ar trebui să le incluzi în dieta ta

de Andreea Sava    |    26 Noi 2016   •   00:00
5 super-alimente pe care ar trebui să le incluzi în dieta ta
Sursa foto: FOTO: pinterest.com

Chiar dacă nu te poți reculege să faci o schimbare majoră în viața ta în privința felului în care mănânci, poți începe cu lucruri mici. Dacă nu te gândești la siluetă, ajută-ți măcar puțin corpul să facă față toxinelor și caloriilor goale cu care-l bombardezi și care îl sleiesc și mai tare de vitaminele și mineralele de care are nevoie.

Iată 5 alimente care fac minuni pentru sănătatea ta și care pot fi combinate ușor cu alte alimente pe care-ți place să le consumi frecvent. Desigur că sunt mai multe deci această postare este doar începutul listei.

 

1. Fructe de pădure

Sunt pline de antioxidanți, vitamine și minerale, elemente care-ți ajută organismul să lupte cu procesul de îmbătrânire și să funcționeze eficient, pot fi consumate fără frică la orice oră, în orice cantitate și combinație. Ajută digestia și stimulează metabolismul.Iată 5 alimente care fac minuni pentru sănătatea ta și care pot fi combinate ușor cu alte alimente pe care-ți place să le consumi frecvent. Desigur că sunt mai multe deci această postare este doar începutul listei.

Citeste articolul complet, pe andreeasava.ro

×