x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos 9 trucuri pentru femei ocupate ca să arate bine în orice situație

9 trucuri pentru femei ocupate ca să arate bine în orice situație

de Andreea Sava    |    17 Dec 2016   •   08:36

Este greu să fii femeie. :)) Este concluzia pe care o trag în fiecare zi. :)) Toată lumea, chiar dacă nu o spune cu voce tare, se așteaptă să arăți mereu ca scoasă din cutie, să fii veselă și zâmbitoare ca și cum viața n-ar avea greutăți. Și are viața multe greutăți.

Mie, una, însă, nu-mi place ca lumea să știe ce greutăți am. În primul rând pentru că nu mă ajută la nimic.

În cel mai bun caz, oamenilor nu le pasă. În cel mai rău, se bucură. Desigur că nu mă refer aici la persoanele apropiate. În general. Problema e că se vede pe tine atunci când nu-ți merge bine. Cum faci să ascunzi asta? Arătând cât poți de bine în fiecare zi.

Desigur că e greu să arăți decent în fiecare secundă dar nu imposibil. Ce fac eu? Mai ales că am un program atât de nebun încât nu am timp nici să mă gândesc ce vârstă am. Mi-am dezvoltat de-a lungul anilor câteva trucuri.

1. Ceaiul de albăstrele

Ia oboseala de pe chip cu mâna. Seara, înainte de culcare, și dimineața, după ce m-am trezit, stau cu bulete înmuiate în ceai de albăstrele ținut la rece pe ochi, cam 15 minute. Eu am și o conformație cu pleoape umflate și predispoziție la pungi sub ochi și dorm și extrem de puțin, deci vă dați seama că trebuie să mă lupt mai mult ca să arăt decent.

2. Beți multă apă

Ajută tenul foarte mult. Pungile de sub ochi sunt și un semn de dezhidratare. Iar dacă beți ceai verde efectele sunt și mai mari.

Citește articolul complet, pe andreeasava.ro

×