x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Dieta cu CAFEA VERDE. Cum să SLĂBEȘTI între 15 și 20 de kilograme pe lună, FĂRĂ EFECTUL YO-YO

Dieta cu CAFEA VERDE. Cum să SLĂBEȘTI între 15 și 20 de kilograme pe lună, FĂRĂ EFECTUL YO-YO

30 Sep 2015   •   03:56
Dieta cu CAFEA VERDE. Cum să SLĂBEȘTI între 15 și 20 de kilograme pe lună, FĂRĂ EFECTUL YO-YO

 Oamenii de ştiinţă au descoperit o dietă minune, care te ajută să slăbeşti uşor şi rapid. Aceasta se bazează pe extractul de boabe de cafea verde. Boabele necoapte de cafea conțin substanțe care, în combinație cu cafeina stimulează arderea rapidă a grăsimilor și împiedică formarea de noi depozite grase.

Prin prăjire, boabele de cafea pierd acidul clorogenic, substanța minune care te ajută să slăbești rapid și sănătos. Acest acid stimulează arderea grăsimilor din organism, reduce absorbția de zahăr ; așadar scade și glicemia și poate împiedica formarea de noi depozite grase.
Pe scurt, cafeaua verde (neprăjită) te ajută să slăbești rapid, dar previne și efectul de yo-yo pe care îl au destul de multe diete din ziua de astăzi.

Citește și Sucul de castravete, băutura-medicament care curăță rinichii și întregul organism

Cafeaua verde reglează metabolismul, astfel contribuie simţitor la arderea grăsimilor şi, în timp, la eliminarea kilogramelor nedorite. De asemenea, aceasta inhibă aportul de glucoză în intestine şi reduce absorţia zahărului în organism. Indiferent de dieta pe care o urmezi sau de orele pe care le petreci în sala de sport, cafeaua verde este, se pare, un aliat incontestabil în menţinerea sănătăţii. Reducerea colesterolului, un alt beneficiu în urma consumului, aproape că elimină orice şansă de a dezvolta boli de inimă.

Ținută corect, dieta cu cafea verde te ajută să slăbești între 200 g și 500 g zilnic, dar să nu uiți că ai nevoie și de un stil de viață sănătos!

Cum se ține dieta cu cafea verde
.............................................

Citește articolul integral pe ANTENA SATELOR 

×