x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Lista alimentelor prietene abdomenului plat

Lista alimentelor prietene abdomenului plat

de Andreea Sava    |    11 Ian 2017   •   21:00
Lista alimentelor prietene abdomenului plat
Sursa foto: andreeasava.ro

Așa cum spuneam și ieri, în articolul în care am dat lista alimentelor inamice abdomenului plat, pe care, dacă l-ați ratat, îl găsiți AICI, abdomenul depinde în proporție de peste 90% de ce mănânci. Bineînțeles că pătrățele fără exerciții nu poți obține dar nici nu vei elimina grăsimea din jurul taliei fără dietă.

Chiar dacă îți place cum arăți, dacă ai grăsime în jurul taliei nu este bine. În primul rând pentru că nu este sănătos, nu vorbim aici de aspectul estetic. Grăsimea de pe abdomen e semn de grăsime în jurul organelor care duce la funcționarea defectuoasă a acestora și la îmbolnăviri. Cea de pe vase și din jurul inimii provoacă, evident, boli cardiovasculare.

Ca să slăbești, cel mai indicat este să combini dieta cu mișcarea. Însă și dacă ai obținut abdomenul pe care ți-l dorești tot trebuie să fii atent(ă) la ce mănânci. Așadar

10 alimente care te ajută să ai abdomen plat

1. Urda

Săracă în grăsimi saturate și bogată în aminoacizi care ajută la creșterea masei musculare, urda este ideală pentru că masa musculară consumă mai multe calorii și dizolvă grăsimea din jurul ei. Cu alte cuvinte, va face ca rezultatele exercițiilor fizice să fie vizibile mai rapid.

2. Nucile și semințele

Sunt surse de grăsimi bune și sunt sățioase. Așadar te vor ajuta și să mănânci mai puțin. Atenție însă că sunt bombe calorice deci trebuie mâncate cu măsură. Și nu, eliminarea completă a grăsimilor din alimentație nu este indicată. Dieta, chiar și când vrei să slăbești, trebuie să fie echilibrată și să aducă necesarul zilnic de carbohidrați, grăsimi și proteine.

Citeşte articolul complet, pe andreeasava.ro

×