x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Rețetă home made pentru un păr spectaculos de la Ela Crăciun

Rețetă home made pentru un păr spectaculos de la Ela Crăciun

04 Apr 2014   •   21:10
Rețetă home made pentru un păr spectaculos de la Ela Crăciun

De multe ori credem că este nevoie de foarte mulţi bani pentru a fi frumoasă. Că poţi avea grijă de tine doar dacă mergi în saloane scumpe sau doar dacă îţi cumperi produse cu preţuri piperate. Nimic mai fals. Ela Crăciun oferă pe blogul ei, în fecare vineri, câte un ritual de frumuseţe pe care poţi să îl faci şi tu acasă fără a cheltui mulţi bani.

Cu siguranţă ţi-ai dorit un păr ca în reclamele de la tv. Ei bine nu este greu de pbţinut. Prezentatoarea emisiunii Numai de bine de la Antena 3 şi a ştirilor matinale din weekend, Ela Crăciun oferă pe blogul său o reţetă home made pentru un păr spectaculos. Alături de haorstylistul Fabrizio Benintendi, vedeta ne arată că folosind câteva linguri de ulei de măsline, câteva linguri de ulei de ricin, 30 ml de vitamina A uleioasă, două gălbenuşuri, o lingură de miere şi sucul de la o lămâiepoţi avea rezultate grozave şi un păr de invidiat.

Află cum se prepara masca home made pentru păr de aici: http://elacraciun.ro/parul-sanatos-se-cunoaste-dupao-masca-naturista-facuta-acasa/.

×