x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Sănătatea este o decizie. Stilul de viaţă este cheia

Sănătatea este o decizie. Stilul de viaţă este cheia

30 Ian 2014   •   22:25
Sănătatea este o decizie. Stilul de viaţă este cheia

“Sănătatea este un cuvânt mare. Ea cuprinde nu numai corpul, ci şi mintea şi spiritul  şi perspectiva unui om. “ James H. West
Sănătatea emoţională, mentală, ce se traduce prin împlinire, iubire şi respect de sine sunt concepte dezbătute din ce în ce mai des în societatea modernă. Fericirea este un deziderat sau o decizie? Răspunsul pleacă întotdeauna de la stilul fiecăruia de viaţă, de la deciziile personale care se reflectă în acţiunile sale, în felul său de a fi.
În cadrul campaniei ”Mănâncă, aleargă, slăbeşte”, pe blogul său, ştirista Antena 3 – Ela Crăciun abordează un subiect care ne interesează pe fiecare dintre noi. Alături de psihologul Dana Dumitrache este analizată strânsa legătură dintre un stil de viaţă corect, în care sportul şi alimentaţia sănătoasă sunt principale componente, şi sănătatea emoţională, mentală în vederea obţinerii rezultatului dorit de fiecare dintre noi: sănătatea şi fericirea.
Citiţi materialul complet aici: http://elacraciun.ro/sportul-alimentatia-si-gandirea-sanatoasa-duc-la-o-implinire-profunda/.

×