x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Sanatatea familiei Babyglow îşi schimbă culoarea atunci când temperatura bebeluşului creşte

Babyglow îşi schimbă culoarea atunci când temperatura bebeluşului creşte

18 Iun 2009   •   00:00
Babyglow îşi schimbă culoarea atunci când temperatura bebeluşului creşte

Principal beneficiu al produsului este indicarea momentului în care un temperatura unui bebeluş depăşeşte 37ºC, asigurând astfel un mijloc eficient de prevenire a potenţialei îmbolnăvirii a acestuia şi o reacţie mai rapidă a părinţilor în cazul unei boli care are manifestări febrile.





Chris Ebejer a cheltuit 700,000 de lire sterline în cei şase ani de cercetare pentru găsirea unui colorant termosensibil care să fie impregnat în ţesăturile de bumbac din care este confecţionată îmbrăcămintea pentru bebeluşi.

Rezultatul acestor cercetări va intra în curând în producţia de serie şi are ca principal beneficiu indicarea momentului în care un temperatura unui bebeluş depăşeşte 37ºC, asigurând astfel un mijloc eficient de prevenire  a potenţialei îmbolnăvirii a acestuia şi o reacţie mai rapidă a părinţilor în cazul unei boli care are manifestări febrile.

Supraîncălzirea nou-născuţilor poate genera leziuni cerebrale sau este indicatorul unor boli periculoase, cum ar fi meningita. Inventatorul spune despre descoperirea sa că are calitatea de a face vizibilă căldura, comunicând părinţilor ceea ce bebeluşul nu poate spune, ajutând în cazurile extreme la salvarea vieţii acestora.
dailymail.co.uk

0-94685-untitled1.jpg
Un costum pentru băieţi, care devine alb atunci când temperatura trece peste 37ºC

×
Subiecte în articol: viaţă sănătoasă