x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Sanatatea familiei Bye, bye părului degradat!

Bye, bye părului degradat!

04 Aug 2009   •   00:00
Bye, bye părului degradat!
Sursa foto: /stockxpertcom

Sarea mării, soarele puternic, sebumul în exces... Iată un trio periculos pentru părul tău. Iar acest trio devine infernal dacă ai părul vopsit. Şi vacanţa mai poate veni şi cu vânt, şi cu ploaie, şi cu mult praf...



Rezultatul: păr sensibil, rebel, dificil de coafat, uscat sau, dimpotrivă, cu aspect uleios. Dermatologii ne recomandă să nu intrăm în sezonul rece cu părul degradat. Şi încă un amănunt: toamna pierdem mai multe fire de păr.  

Terapie la pachet
Aşadar, e deja timpul să luăm câteva măsuri. Prima: spălatul. A doua: refacerea şi protejarea părului degradat. A treia: măşti de întreţinere şi îngrijire a părului. Totul începe cu un şampon care curăţă delicat. Părul deteriorat, cu vârfurile despicate, care se rupe uşor are nevoie de un balsam care asigură însănătoşirea treptată. Cu ajutorul măştilor părul este hrănit în profunzime, ajutând la menţinerea sănătăţii firului de păr.  

Un studiu arată că şapte din zece femei sunt interesate de aceste măsuri, dar adesea le omit din cauza lipsei de timp. La această problemă la ordinea zilei pentru multe femei răspunde gama Dove hair therapy, care a introdus serul reparator în toate produsele sale.

×
Subiecte în articol: sănătatea femeii păr sensibil