x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Sanatatea familiei Un curs despre hepatite şi virusurile lor

Un curs despre hepatite şi virusurile lor

de Magda Marincovici    |    18 Mai 2009   •   00:00
Un curs despre hepatite şi virusurile lor

"Totul despre hepatite şi virusurile hepatitice" este titlul volumului elaborat de profesorul doctor Adrian Streinu Cercel, pe care îl va lansa mâine.



Binecunoscutul specialist în boli infecţioase precizează că a scris pentru cei aproximativ 900.000 de oameni posibil infectaţi cu virusul B şi cei aproximativ 1.000.000 posibil infectaţi cu virusul C.

Dar şi pentru milioanele de oameni care se pot infecta în fiecare zi la manichiură, stomatolog, prin contact sexual neprotejat, french kiss etc. Pentru că, în repetate rânduri, profesorul Streinu ne avertizează că, în toate aceste împrejurări, virusurile hepatititice stau la pândă.

CONSULTAŢIE PRIVATĂ
Noul volum oferă specialiştilor, dar şi publicului larg informaţii despre prevenţie, modalităţi de transmitere a virusurilor, tratamente, vaccinuri, analize, teste specifice şi interpretările acestora.

"Cartea este scrisă cât se poate de «nemedical», pe un ton pe care profesorul îl foloseşte în consultaţii, cu pacienţii lui, indiferent de nivelul lor intelectual sau gradul de pregătire. Citind-o, vei înţelege cum funcţionează ficatul şi ce se întâmplă cu acesta în momentul în care este atacat de virusurile hepatitice şi vei afla ce anume ai de făcut şi cum să întâmpini şi să gestionezi această boală", se notează în prefaţa volumului. Aşadar, profitaţi de "consultaţia privată cu profesorul Adrian Streinu Cercel".

×
Subiecte în articol: viaţă sănătoasă