Pentru mulţi dintre români, parizerul este alimentul care îi salvează atunci când au nevoie de o gustare luată pe fugă. Chiar dacă este ieftin şi săţios, mulţi consumatori ar trebui să se gândească de două ori înainte de a-l folosi în sandvich-uri.
Citeşte şi Nu o să mai mănânci NICIODATĂ chipsuri după ce vei afla asta
Un filmuleţ apărut pe internet, desprins parcă din filmele de groază, arată modul în care se prepară parizerul, alimentul atât de apreciat de unii consumatori.
Citeşte şi: Hârtia igienică, ingredient de bază în PARIZER
Din lipsă de educaţie sau din sărăcie, mulţi români mănâncă prost şi ieftin. Chiar dacă sunt nerecomandate de nutriţionişti, mezelurile fac parte aproape zilnic din meniul acestor consumatori. Multe dintre mezeluri conţin cantităţi impresionante de apă şi grăsime, şorici, cantităţi infime de carne şi generoase de E-uri, punându-ne sănătatea într-un mare pericol.
VEZI ŞI De ce sunt crenvurştii atât de PERICULOŞI pentru sănătate? Vezi cum se prepară aceste alimente VIDEO
De asemenea, parizerul mai conţine, în concentraţii ridicate, piele, tendoane şi cartilagii. Pielea apare pe etichetă ca şi ingredient separat, însă tendoanele sunt conţinute de carnea dezosată mecanic, adică resturile de pe oase.
Află cum se fabrică parizerul şi urmăreşte VIDEO pe RomâniaTV.net.