x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Naturisme - Tinctura de propolis

Naturisme - Tinctura de propolis

de Florin Condurateanu    |    24 Iul 2016   •   16:10
Naturisme - Tinctura de propolis

Produsele stupului continuă să aducă evidente îmbunătăţiri sănătăţii omului. Tinctura de propolis se ia pe cale orală pentru afecţiunile căilor respiratorii superioare (în gripe, amigdalite, guturai), dar este utilă şi în neplăcerile digestive: enterite, colite, viroze intestinale. Tot prin administrare internă se recomandă în parazitoze şi în afecţiuni genito-urinare. Administrată extern, duce la cicatrizarea şi regenerarea ţesuturilor afectate de arsuri, plăgi şi dermatoze.

Plante împotriva “ruginirii” organismului

Radicalii liberi sunt inamici care nu obosesc măcinând minut de minut organismul, prin efectul unui proces oxidativ de genul ruginirii păguboase a metalului. Împotriva acestor radicali liberi se luptă cu antioxidanţi. Capsulele numite chiar Antioxidant au fost realizate din amestecuri de plante care încetinesc îmbătrânirea şi agresiunea bolilor. Se utilizează ca adjuvante în bolile cardio-vasculare, reumatice, oculare, oftalmologice şi respiratorii.

Sirop din plante împotriva giardiei

Un sirop denumit Giardinon se recomandă în cazurile de paraziţi intestinali precum giardia şi oxiurii. Acest sirop plăcut la gust, fiind amestecat cu miere, poate fi luat de copii, iar neutralizarea acestor paraziţi se poate constata deja după câteva zile de cură.

Amestec de plante pentru copiii mofturoşi

Sunt copii care le fac necazuri părinţilor prin lipsa poftei de mâncare, prin mofturile pe care le fac în faţa farfuriei. Siropul Appetite Junior este un amestec de plante fără nici un ingredient chimic, dar îmboăţit cu miere pentru a-l face bun la gust pentru cei mici. Acest sirop nu numai că sporeşte pofta de mâncare, dar este şi un vitaminizant eficient.

×
Subiecte în articol: tinctura de propolis