x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Onco-nutriționistul Marius Văduva, despre simptomele care indică risc de boli grave: „Printre aceste semnale, apare și acela care pare banal, mâinile și picioarele reci”

Onco-nutriționistul Marius Văduva, despre simptomele care indică risc de boli grave: „Printre aceste semnale, apare și acela care pare banal, mâinile și picioarele reci”

de Redacția Jurnalul    |    02 Sep 2024   •   21:45
Onco-nutriționistul Marius Văduva, despre simptomele care indică risc de boli grave: „Printre aceste semnale, apare și acela care pare banal, mâinile și picioarele reci”
Sursa foto: Unsplash.com

Marius Văduva, un onco-nutriționist de renume din România, a subliniat în cadrul emisiunii „iThink” cu Iusti Fudulu de la Antena 3 CNN, importanța echilibrului acid-alcalin în organism, explicând semnele care apar atunci când corpul devine acid și riscul asociat cu apariția unor boli grave.

„Aciditatea în organism nu este doar un factor de risc, ci o stare permanentă de boală tăcută. Riscurile pentru o afecțiune gravă apar chiar din momentul în care corpul își schimbă acest echilibru”, a explicat Văduva. Simptomele care indică un corp acid includ oboseala, dureri în piept, dureri articulare, transpirație anormală, palpitații și extremități reci.

Văduva a atras atenția și asupra neglijării importanței pH-ului uman, subliniind că un corp alcalin reduce riscul de cancer, după cum a fost demonstrat de un laureat al Premiului Nobel. "Relația acid-alcalin ar trebui să fie esențială în prevenție și tratament", a concluzionat el.

„Printre aceste semnale, apare și acela care pare banal, mâinile și picioarele reci”, a mai spus specialistul în onco-nutriție în exclusivitate în emisiunea iThink cu Iusti Fudulu de la Antena 3 CNN.

 

Citește și Mulți bolnavi grav fac această greșeală! Din păcate, starea lor s-ar putea agrava mai rău

×