x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Cum slăbești după 40 de ani: vezi câteva trucuri simple!

Cum slăbești după 40 de ani: vezi câteva trucuri simple!

25 Mai 2014   •   11:45
Cum slăbești după 40 de ani: vezi câteva trucuri simple!

  Dupa 40 de ani, metabolismul incepe sa incetineasca si acesta este principalul motiv pentru care devine mult mai dificil sa pierzi in greutate.

Asta nu inseamna ca este imposibil! Pastrati in minte cateva sfaturi pentru a va adapta la noul ritm al organismului. Nu ratati aceste trucuri simple pentru a pierde in greutate dupa 40 de ani:


Retineti rata metabolismului bazal
Rata metabolismului bazal indica cantitatea de calorii de care are nevoie organismul pentru a creste, mentine sau pierde in greutate. Aceasta rata variaza in functie de varsta, conditii hormonale si de alti factori. Un calculator a ratei metabolismului bazal il gasiti on-line sau vi-l poate oferi un nutritionist de incredere, si va va spune cat de multe calorii sa consumati la aceasta varsta pentru a pierde in greutate.


Consumati o cantitate adecvata de calorii
Copiii pot consuma mai multe calorii fara a lua mai mult in greutate. Motivul este miscarea si rata metabolica a acestei varste. La varsta de 40 de ani, s-a remarcat faptul ca aceeasi cantitate de calorii nu ajuta intotdeauna pentru a pierde in greutate. Adaptati cantitatea de calorii de care aveti nevoie pentru a o consuma, pentru a pierde in greutate in functie de rata metabolismului bazal.

Citeste continuarea pe RevistaFelicia.Ro

×
Subiecte în articol: felicia dieta femeia dupa 40 de ani