x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Efectele minunate ale ceaiului de hibiscus

Efectele minunate ale ceaiului de hibiscus

25 Iul 2016   •   17:19
 Efectele minunate ale ceaiului de hibiscus

Hipertensiunea a devenit o problemă în ultimii ani, mai ales din cauza modului de viață, obiceiurilor și a nutriției. Dar această afecțiune poate fi ținută sub control cu ajutorul unor remedii naturale și obiceiuri nutriționale, scrie clickpentrufemei.ro.

Hipertensiunea arterială pune presiune inutilă asupra circulației sângelui prin organe, cum sunt inima și rinichii, arterele brațelor și a picioarelor, care au ca rezultat consecințe grave. În plus, dacă nu este tratată, poate duce la deteriorarea inimii, vaselor de sânge, rinichilor, dar și a altor organe. Pentru a menține sub control hipertensiunea arterială este important să fie schimbat stilul de viață și dieta.

Floarea hibiscus, cunoscută sub numele de trandafirul chinezesc este venerată pentru frumusețea sa, și merită același respect pentru puterile sale de vindecare.În plus, multe specii au fost utilizate în medicina tradițională, în special sub formă de ceai.

Întrucât putem ține sub control tensiunea arterială crescută, ceaiul de floare de hibiscus este cel mai recomandat în acest caz. Ceaiul este puțin acrișor, asemănător cu cel de merișoare, așa că de multe ori necesită adăugarea de zahăr sau miere.

×
Subiecte în articol: hibiscus ceai de hibiscus