x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Tratamente naturiste. Supranumită și „leacul lui Dumnezeu” această plantă tratează cancerul și vindecă alte 12 boli grave. Află totul despre ea

Tratamente naturiste. Supranumită și „leacul lui Dumnezeu” această plantă tratează cancerul și vindecă alte 12 boli grave. Află totul despre ea

31 Iul 2017   •   05:55
Tratamente naturiste. Supranumită și „leacul lui Dumnezeu” această plantă tratează cancerul și vindecă alte 12 boli grave. Află totul despre ea

Planta pe care v-o aducem acumîn atenție revoluţionează lumea medicală şi aduce o perspectivă strălucitoare asupra umanităţii în cucerirea longevităţii. Este considerată adevărata „regină” a tratamentelor naturiste, datorită beneficiilor uriașe pentru sănătate pe care le are.

Cercetările şi experienţele ştiinţifice au confirmat, din orice punct de vedere, efectele pozitive ale acestei plante asupra organismului:

1. Luptă împotriva cancerului
Planta la care ne vom referi este un aliat de încredere în lupta împotriva cancerului. Consumată preventiv, ajută la reducerea riscului apariţiei cancerului sau, în cazul în care această boală s-a declanşat, este una dintre armele cele mai eficiente în distrugerea celulelor cancerigene. Conţine mai mult de 154 de tipuri de antioxidanţi ce au efecte uimitoare asupra tratării acestei boli.Consumul acestei plante oprește metastaza celulelor canceroase și împiedică degenerarea țesuturilor. Elimină durerile cauzate de cancer și sporește eficiența medicamentelor anticanceroase.

Te-ar mai putea interesa si:
ALIFIA miraculoasă din vremea dacilor, care VINDECĂ ORICE RANĂ


2. Scade nivelul colesterolului şi al trigliceridelor din sânge
Consumul curent al acestei plante, sub diversele sale forme, scade colesterolul și cantitatea de grăsimi din organism, reduce nivelul zahărului din sânge și reface funcțiile pancreasului, stabilizează membrana globulelor roșii, diminuează numărul trombocitelor și trombonilor (cheaguri de sânge) și îmbunătățește funcția cortexului.

3. Menține sănătatea inimii
Planta este utilă în durerile de cap și de umeri cauzate de hipertensiune. Ajută la îmbunătățirea presiunii sangvine. Tratează hipertensiunea și previne arteroscleroza. Este eficientă și în tratarea obstrucțiilor vasculare cerebrale, infarctului miocardic, apoplexiei cerebrale și anghinei pectorale. Consumul acestei plante îmbunătățește starea de sănătate a cardiacilor. 

Citește mai departe și află alte 10 motive pentru care această plantă este unul dintre cele mai eficiente tratamente naturiste dar înainte de toate află care este numele real al plantei numită și „leacul lui Dumnezeu”

×
Subiecte în articol: leacul lui dumnezeu