x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Îi putem alina suferinţa!

Îi putem alina suferinţa!

03 Noi 2011   •   21:00
Îi putem alina suferinţa!

Ionela Samareanu are 6 ani si o viata de chin. Sufera de tetrapareza spastica si glaucom congenital la ambii ochi. Fetita nu poate inca sa mearga si are mari probleme cu vederea. De la varsta de 1 an, parintii au dus copilul la recuperare, dar, abia in urma cu doi ani, fetita a inceput sa stea in sezut si incepuse sa inteleaga ce i se spune.

Tratamentul la o clinica din Ucraina a fost decisiv pentru evolutia fetitei. Numai ca o infectie puternica, din cauza careia Ionela a stat in coma trei zile, a insemnat o inrautatire a starii copilului. In afara de cele doua diagnostice grave, fetitei i s-au mai descope­rit si alte afectiuni grave: Cutis Marmorata, o afectiune grava a pielii, si hemoragii digestive.

Medici de la o clinica din Olanda au dat o speranta familiei, spunandu-le ca pot trata copilul astfel incat starea generala sa se imbunatateasca. "Viata Ionelei a fost un chin pana acum. Avem nevoie de cel putin 2.000 de euro pentru a merge pana pe 15 noiembrie in Olanda.
N-avem de unde sa strangem acesti bani. Viata acestui ingeras depinde de dumneavoastra", spune mama fetitei.

Cei care vor sa o ajute pe Ionela pot face donatii in conturile deschise la BRD, sucursala Ploiesti, pe numele Samareanu Mihaela-Mariana:
● Cont Lei: RO 35 BRDE 300 SV 3793 100 3000
● Cont Euro: RO 26 BRDE 300 SV 3793 118 3000
Puteti lua legatura cu familia la numarul de telefon 0765.708.270. Mai multe despre Ionela puteti gasi pe site-ul: http://samareanuionela.sunteu.ro/

×
Subiecte în articol: pagina de suflete