x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta, Maria Coman

Astăzi e ziua ta, Maria Coman

de Ramona Vintila    |    08 Feb 2014   •   00:02
Astăzi e ziua ta, Maria Coman

Cunoscuta jurnalistă, realizatoarea emisiunii “Se întâmplă în România” difuzată de Antena 3, Maria Coman împlineşte 36 de ani. Îi urăm “La mulţi ani!”

Poţi să schimbi lucrurile. Nu pe toate, dar poţi să încerci
“Nu pot să pun etichete pe România. Se întâmplă puţine bune, din păcate”
“Întotdeauna se schimbă ceva, doar că nu ştiu dacă s-a schimbat ceva fix la începutul anului acesta. Smaranda, fiica mea, e mai mare şi mai deşteaptă şi mai frumoasă şi mai prietena mea.
Nu ştiu care sunt cele mai importante lucruri, pe care le-am învăţat de-a lungul timpului, nu cred că e corect să facem clasificări. Pentru mine a fost important să învăţ să îmi placă de mine. A fost important să învăţ răbdarea, nu cred că am reuşit încă foarte bine, dar sunt mult înainte faţă de cum eram acum 10 ani, să zicem pe vremea asta. E important să ştii să spui mulţumesc şi să recunoşti că ai greşit. E important să ştii să îţi alegi prietenii. E important să râzi. E important să priveşti norii. Sunt multe, n-am cum să le pun într-un tabel. Poate mâine o să fie alte lucruri care o să mi se pară importante.
Nu ştiu nici care e cel mai frumos lucru din meseria asta. De fapt cred că am o problemă cu superlativele... Cred că faptul că ştii e foarte important. Şi că poţi, fără falsă modestie, să schimbi lucrurile. Nu pe toate, bineînţeles, dar măcar poţi să încerci. Nu pot nici să pun etichete pe România. Se întâmplă puţine bune, din păcate. Acum 10-15 ani mi se părea că se poate, între timp mi-e aproape clar că am greşit.
Ce-mi doresc? Îmi doresc multe şi mărunte. Îmi doresc vacanţe, visez la Franţa şi la Grecia, iarăşi, îmi doresc Sankt Petersburg, îmi doresc linişte, n-am nici o dorinţă ieşită din comun.”

×
Subiecte în articol: Maria Coman