x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Ghid de bune maniere. Ce e bine să faci când rămâi singură acasă (sfaturi pentru femei)

Ghid de bune maniere. Ce e bine să faci când rămâi singură acasă (sfaturi pentru femei)

18 Mai 2017   •   09:36
Ghid de bune maniere. Ce e bine să faci când rămâi singură acasă (sfaturi pentru femei)

Ghid de bune maniere pentru oameni bine crescuți și cu alese însușiri. Știu că parcă te-ai da puțin dus de-acasă, dar și subiectul zilei de azi te va ține între pereții propriei locuințe. Pentru că există norme de conduită pe care trebuie să le respecți și când te afli în sânul familiei.

Îți vei fi spunând, poate, că dacă ești acasă nu sunt prea multe astfel de reguli – mai ales în ceea ce privește felul în care te îmbraci, bunăoară. Dacă te simți tu comod, este suficient, dar nu e oare important ca și ceilalți să se simtă în largul tău în preajma ta. Și, chiar dacă nu mai e nimeni în casă, oare cochetăria trebuie să te părăsească întru totul? Și mă adresez acum ascultătoarelor de parte feminină... O înfățișare neglijentă și șleampătă o să te deprime și pe tine, în vreme ce dacă arăți proaspăt și lași frumusețea sufletului să ți se arate pe chip, vei avea alt elan... chiar dacă singura persoană care te vede ești tu. În oglindă.

De-aceea, zic, în inimitatea casei poartă-te și simte-te ca o prințesă. Ia micile gesturi ale dimineții ca pe un răsfăț..................

Citește continuarea AICI

×