x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Aristoteles Workshop 2014: atenţie, se termină înscrierile!

Aristoteles Workshop 2014: atenţie, se termină înscrierile!

de Sebastian S. Eduard    |    17 Iun 2014   •   15:47
Aristoteles Workshop 2014: atenţie, se termină înscrierile!

Au mai rămas doar două săptămâni disponibile pentru înscrierea la ediţia a noua a atelierului de film documentar Aristoteles Workshop 2014, ediţie care se va desfăşura în satul Vama din Bucovina (judeţul Suceava), între 20 august - 21 septembrie. Atelierul este produs de Dan Nuţu, iar data limită a înscrierilor, 30 iunie.

Ca de obicei, sunt aşteptaţi să se înscrie la acest atelier atât regizori, cât şi operatori şi editori! Cei 12 studenţi participanţi vor forma echipe de tip regizor+operator+editor, aşadar, de reţinut că toate cele trei poziţii sunt importante în procesul de realizare a unui film documentar.

Atât tutorii, experţii, cât şi invitaţii de prestigiu din industria filmului pe care AW i-a avut până acum spun că modul în care este structurat acest atelier este un privilegiu de care studenţii nu vor avea parte la nicio facultate de film sau program de masterat din lume.

Aristoteles Workshop se adresează tinerilor din Europa Centrală şi de Est, cu experienţă anterioară în regie, imagine, montaj, sunet sau producţie de film şi/sau televiziune, fiind un atelier anual de film documentar în care profesionişti ai industriei filmului european îndrumă 12 tineri în crearea propriului documentar.

Filmele produse de AW au fost selecţionate şi premiate la festivaluri de prestigiu: Cannes, Locarno, Leipzig, Nyon, IDFA Amsterdam, Namur, Montpellier, Sarajevo, Trieste etc.

×