x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Diabolicul DeNiro! “Dincolo de întuneric”, un thriller înfricoşător: nu încerca să explici inexplicabilul

Diabolicul DeNiro! “Dincolo de întuneric”, un thriller înfricoşător: nu încerca să explici inexplicabilul

de Sebastian S. Eduard    |    29 Noi 2012   •   12:09
Diabolicul DeNiro! “Dincolo de întuneric”, un thriller înfricoşător: nu încerca să explici inexplicabilul

Misticismul şi superstiţia pot oferi oamenilor speranţă. Dacă există ceva dincolo de lumea noastră şi această realitate, ceva ce nu putem vedea, atunci poate că există şi o portiţă spre un izvor de cunoaştere secretă la care nu au acces decât cei iniţiaţi care pot oferi soluţii la probleme care depăşesc ştiinţa şi pregătirea noastră. Bineînţeles în cea mai mare parte escrocii sunt aceia care fac apel la sentimentele noastre şi la dorinţa de a cunoaşte misterele universului. Ei însă nu fac altceva decât să manipuleze mulţimile prin talentele lor speciale.

Fenomene paranormale. Thrillerul supranatural Red Lights ne oferă perspectivă de a vedea cum stau lucrurile prin ochii unor oameni de ştiinţă sceptici. Dr. Margaret Matheson şi asistentul ei Dr. Tom Buckley se folosesc de ştiinţă şi raţionamentul ei pentru a demonta miturile create în jurul fenomenelor paranormale şi a demonstra că spiritiştii şi clarvăzătorii, toţi cei care pretind că posedă puteri şi abilităţi supernaturale nu sunt altceva decât nişte şarlatani.

Când celebrul medium Simon Silver reapare din anonimat după o lungă perioadă de retragere pentru a oferi oamenilor unul din cele mai spectaculoase şi măreţe evenimente, Tom Buckley crede că are în sfârşit şansa de a demasca cea mai mare fraudă din lume. Totuşi Margaret refuză ferm să îl ajute să facă o investigaţie cu privire la puterea şi abilităţile paranormale ale acestuia. Tom porneşte singur în cautarea adevărului şi devine din ce în ce mai obsedat de dorinţa de a îl demasca pe Simon şi a expune lumii întregi adevărul şi anume că acesta nu este decât un impostor. Dar aşa să fie oare?
Filmul îi are în distribuţie pe Robert DeNiro, Sigourney Weaver şi Cillian Murphy.


×
Subiecte în articol: robert de niro