x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Toamnă explozivă la Warner TV

Toamnă explozivă la Warner TV

de Magdalena Popa Buluc    |    17 Noi 2021   •   08:40
Toamnă explozivă la Warner TV

Ultimele duminici de toamnă se anunță „explozive” la Warner TV, cu filme de acțiune în care comedia se împletește cu situațiile limită.

 

            Filmele „The Dukes of Hazzard/ Cursa din Hazzard” (SUA, 2005) și „Lethal Weapon 2/ Armă mortală 2” (SUA, 1989) vor putea fi urmărite pe 21 noiembrie, de la ora 21:15.

           

            „Cursa din Hazzard”, bazat pe serialul omonim, este regizat de Jay Chandrasekhar și are în centru trei veri - Bo, Luke și Daisy - și pe unchiul lor Jesse, care se confruntă cu autoritățile din districtul Hazzard în încercarea de a vinde băutura pe care o fabrică și descoperă ilegalități comise de șerif și de comisarul principal.

            În acest film, cântăreața Jessica Simpson și-a făcut debutul actoricesc, iar distribuția este completată, între alții, de Johnny Knoxville, Seann William Scott și Burt Reynolds.

 

            În „Armă mortală 2” (1989), Mel Gibson este Martin Riggs, un polițist nonconformist, iar Danny Glover joacă rolul Roger Murtaugh, agent cu experiență. Ei trebuie să protejeze un martor cheie într-un proces împotriva unor mafioți, personaj jucat de Joe Pesci.

 

            Lungmetrajele „Unknown/ Necunoscutul” (UK, Germania, Franţa, SUA, 2011) și „6 Bullets/ 6 Gloanțe” (SUA, 2012) vor putea fi vizionate în ultima duminică din lună, începând cu ora 20:50.

 

            Când un bărbat se trezeşte din comă, descoperă că identitatea i-a fost furată și nici măcar soția nu îl crede. El face echipă cu o tânără pentru a dovedi cine este. Este acțiunea thrillerului „Necunoscutul”, regizat de Jaume Collet-Serra, cu Liam Neeson şi Diane Kruger în rolurile principale.

 

            În „6 Gloanțe”, fiica unui fost campion MMA, interpretat de Joe Flanigan, este răpită într-o țară din Europa de Est, iar părintele, rămas fără opțiuni, după ce poliția se dovedește neputincioasă, angajează un fost mercenar, jucat de Jean-Claude Van Damme, să o găsească.

            Lungmetrajul filmat în România și Ungaria este regizat de Ernie Barbarash, iar din distribuție fac parte, între alții, Anna-Louise Plowman, Florin Busuioc și Charlotte Beaumont.

 

 

 

×