x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Un concurent ”Hell’s Kitchen” este pedepsit să mănânce tot risotto-ul prost gătit

Un concurent ”Hell’s Kitchen” este pedepsit să mănânce tot risotto-ul prost gătit

24 Mar 2015   •   15:39
Un concurent ”Hell’s Kitchen” este pedepsit să mănânce tot risotto-ul prost gătit
Sursa foto: Gabriela Arsenie

Să fii un bucătar desăvârșit înseamnă nu numai să onorezi comenzile restaurantului la timp, ci și să gătești impecabil. O farfurie prost gătită nu poate ajunge pe masa clienților, iar concurenții de la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” vor afla asta pe pielea lor. În ediția de marți, 24 martie, de la ora 20.30, un risotto prost gătit, care nu poate fi servit clienților, îi va aduce unuia dintre concurenți o pedeapsă corespunzătoare: chef Scărlătescu îl va trimite în mijlocul restaurantului și îi va spune că trebuie să mânânce toate porțiile de orez aproape crud, ca să înțeleagă ce fel de mâncare avea de gând să le dea clineților. Despre cine este vorba și cum vor reacționa clienții restaurantului ”Hel’ls Kitchen”, telespectatorii Antena 1 vor afla marți, 24 martie, de la 20.30.

Concurenții mulg vacile și adună ouă din cuibare, contra cronometru
În ediția de marți, 24 martie, de la 20.30, concurenții ”Hell’s Kitchen” află că trebuie să arate că nu sunt străini de viața la țară. Cei rămași în concurs primesc un test surpriză din partea chefilor: o vizită la o fermă, unde trebuie să mulgă vacile, să adune ouă din cuibare, totul contra cronometru. Conduși de Vigil Mănescu, bucătarii se vor întâlni cu cei trei chefi chiar în mijlocul orătăniilor cărora trebuie să le facă față. Cine știe să mulgă văcuțele, cui nu îi este frică să facă o ”baie” de pui și găini, dar și cine va câștiga proba, telespectatorii Antena 1 vor afla azi de la 20.30.


Luni seară, bucătăria internațională a fost condimentată cu lacrimi, dar și laude
Una dintre probele ediției de luni seară i-a adus pe concurenții ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” față în față cu bucătăria internațională. Fiecare a avut de pregătit feluri cu specific italienesc, indian, arăbesc sau mexican, iar jurizarea le-a adus agonie, dar și extaz. Unele mâncăruri au fost atât de prost realizate, încât chefii nici nu s-au încumetat să guste, preferând să arunce farfuriile direct la gunoi. ”Fursecul e crud, dragă”, i-a spus chef Florin Dumitrescu, dezamăgit, Florinei. ”Tu ai putea să inventezi o nouă ustensilă în bucătărie: drujba cu care să tăiem carnea”, i-a spus chef Scărlătescu Rebecăi. Ciprian a fost însă foarte apreciat de cei trei chefi, astfel că acesta a lăcrimat de bucurie atunci când jurații i-au lăudat preparatul, hotărând să îl introducă în meniul de seară, iar colegii l-au aplaudat. Și Michael a gătit pe placul juraților, astfel că aprecierea nu a întârziat: ”Farfuria ta, Michael, are un singur defect: e prea puțină mâncare” a apreciat chef Scărlătescu.

Dragostea plutește în aer

În timp ce unii se ceartă, alții se giugiulesc. Tudor și Iana i-au surprins pe toți luni seară în clipa în care s-au sărutat. Spre surprinderea tuturor, aceștia s-au luat în brațe și s-au sărutat. “Eu mâine cer în service dormitor pentru cupluri”, a glumit Tudor. La rândul ei, Iana a mărturisit că se simte atrasă de Tudor, dar că gestul a fost unul… prietenesc. ”La Tudor și la Iana chiar nu mă așteptam" este părerea lui Ciprian, în vreme ce Maria privește cu scepticism această relație: "Sper să nu ne afecteze echipa și să o ia ca pe o glumă."


×